Elem, treba mi napajanje za intel mislim da je u pitanju 5200 ili neki slican, da li je ovo napajanje dovoljno i stabilno? masina je full integrisana, i sve je na def.
hdd je wd 640 aaks , 2gb ram, i to je to :) mozda se samo ubode par usb gluposti, i nista zahtevno...
treba mi napajanje, koje je jeftino a stabilno. da li je ovo lc za nekih 1700-1800 din ok za to?
Da LCPower 420w je dovoljno za tu masinu...Tiho je,i ja bi pre njega uzeo nego CM380w...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Elem, treba mi napajanje za intel mislim da je u pitanju 5200 ili neki slican, da li je ovo napajanje dovoljno i stabilno? masina je full integrisana, i sve je na def :: :: hdd je wd 640 aaks , 2gb ram, i to je to :) mozda se samo ubode par usb gluposti, i nista zahtevno.. :: :: treba mi napajanje, koje je jeftino a stabilno. da li je ovo lc za nekih 1700-1800 din ok za to :: :: ili neki cooler master, 380 za slicnu cenu :: :: hvala puno svima :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.