MB : MSI K9VGM-V CPU : AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz RAM : 2x1GB DDR2 Kingston 800MHz VGA : MSI nVIDIA 8400GS PCI-e 256MB SB : Creative Audigy LS TV : Leadtek Deluxe LAN : Digitus PCI-e HDD 1 : Maxtor 80GB ATA HDD 2 : Seagate 320GB ATA HDD 3 : WD 320GB ATA HDD 4 : WD 500GB SATA CD-RW : TEAC CD-W540E ATA DVD-RW : NEC 7203s SATA
E sad, sve to gura CHIEFTEC od 350W. Jel to dovoljno da napaja ovu konfiguraciju.
Samo da napomenem da ova masina radi godinu i po dana bez prestanka i nikad do sad nije pravila problem iako je ovako natrpano sve zivo. Nisam se konsultovao ni sa kim pa me interesuje necije misljenje da li treba da pojacavam napajanje i koje da uzmem da mi racunar prozivi jos koju godinu.
A šta mi sad tu da pallamoodimo kad ti kažeš da radi..., definitivno imaš odgovor. Stvarna situacija je u nekoliko, i pitanje ploče, odnosno, BIOS-a: da li će ili ne, upogoniti sve drajvove odjedanput, ili sukcesivno. Iako se radi o MSI-ju koji je zbog fušarenja i štednji dosta klepan po ušima na ovom forumu, očigledno je to propisno urađeno i izbegnut je peak da se svi hdd-i i optike pokrenu odjednom, što bi, najverovatnije, do sada spržilo to tvoje napajanje u situacijama kada napon nije 220 nego 10-15% manje (recimo, zimi)... Ovako, furaj.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.