ovu sam karticu kupio pre 2 god.stvarno je bila extra u to vreme e sad sam uzeo monitor 22 i imam problema oko velike rez. 1680*1050 u igrama. sad me interesu dal bi sta dobio da je malo overklokujem i koji je prog. najsigurniji za OC ona sad radi na GPU 625 MEM 900.hvala unapred
Overklokovanjem tog čipa ćeš razliku primetiti samo u sintetičkim testovima. Ostavi je na miru i teraj ono što može ili smanjuj detalje / rezoluciju. Ionako je broj smrthih slučajeva 8600GT-a priličnan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
I da je klokujes ,neces nista dobiti time tj. neces osetiti nikakav dobitak u igrama na toj rezolucij sa tom kartom.Jedino realno resenje,na zalost je nova grafa. Que Dios Reparta Suerte.
Sta da ti kazem kad se na trzistu tj u Atom.rs ponovo pojavio Gainward 4850 za nekih 7300 dinara, ako ne zelis da izdvojis mnogo para a da se malko igras onda je to to.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: ovu sam karticu kupio pre 2 god.stvarno je bila extra u to vreme e sad sam uzeo monitor 22 i imam problema oko velike rez. 1680*1050 u igrama. sad me interesu dal bi sta dobio da je malo overklokujem i koji je prog. najsigurniji za OC ona sad radi na GPU 625 MEM 900.hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.