Ploca ja Asus K8N4-E SE S754 I SEMPRON NA 3300+,Kad pokusam da upalim komp cuje se samo jedan dugacak pa dva kratka beepa ,gledao sam ne netu i pronasao da je video ili graficka problem za taj zvuk,e sad da li je neko imao slican problem i da li je stvarno samo graficka otisla ili je u pitanju ploca,nemam drugu pci-e graficku da probam ali sam probao neku staru pci i resetovao bios ali i dalje pisti,jednom se desilo da je upalio ali cim je podigao sistem blokirao i posle reseta opet isto.
Isti ćeš sound dobiti i ako je sa karticom sve u redu, a monitor kabl nije bocnut u grafičku, ili sam kabl ima problem, tako da obrati pažnju. (No Vertical Sync). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pogrešno. Ako iz ispravnog računara izvučeš kabl od monitora, sam računar će raditi najnormalnije osim što to ne vidiš
:: :: Award BIOS -> Video Card Error :: :: Isti ćeš sound dobiti i ako je sa karticom sve u redu, a monitor kabl nije bocnut u grafičku, ili sam kabl ima problem, tako da obrati pažnju. (No Vertical Sync) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Nastaviće komp da radi, al će se zvuk čuti. Zavisno od BIOS-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pogrešno. Ako iz ispravnog računara izvučeš kabl od monitora, sam računar će raditi najnormalnije osim što to ne vidiš :: :: :: :: :: :: Award BIOS -> Video Card Error :: :: :: :: Isti ćeš sound dobiti i ako je sa karticom sve u redu, a monitor kabl nije bocnut u grafičku, ili sam kabl ima problem, tako da obrati pažnju. (No Vertical Sync) :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ******************KLIPE****************** :: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: :: ::
graficka otisla... ali,ipak je u pitanju MSi,koji je kreten nad kretenima u IT svetu ,meni se desavalo da potpuno ispravna karta nece da radi saMSi plocom,koja potpuno noprmalno radi sa opet nekom petom grafikom....najverovatnije da ti je nazalost otisla grafika,ali moze da se desi da je i neki kontrolercic na ploci....uzmi negde,pozajmi ispravnu pci-e grafiku,pa probaj,mora negde da mozes da nadjes.... a inace,ako izvadis kabal iz graficke,normalno ce se podici windows,cuce se samo jedan kratak zvuk kod posta,i normalno ce se podii windows,a ako ga vratis dok jos radi komp,imaces i sliku na monitoru(ako je monitor ispravan)....
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.