Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Specificna pitanja
STRANA 1 OD 1
FAQ Specificna pitanja 17.07.2009. 14:11 T18864

status: user
broj poruka: 532
1. Da li je neko koristio, probao, video ili cuo kakava su napajanja u Eurocase i Foxconn kucistima? Da li su u klasi sa LC power ili Cooler Master koja idu uz kucista 400-450W?

2. Predlozite mi neki dobar program za biznis kartice, podsetnice ali da ima mogucnost dvostrane stampe tojest da ja napravim lice i nalicje i da mi on na kartonu sa obe strane odstampa (naravno kada okrenem karton) onoliko koliko stane na A4 pa ja posle secem. Znam da Visual Business Card moze ali ne na dve strane

3. Ima li neka firma koja je dobra kao Asus i DFI? U Gigabyte i Microstar sam razocaran.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax hmmmmmmmmm 17.07.2009. 14:17 #129301

broj poruka: 1475
1. Eurocase imao poznanik i dugo mu je gurao (300W na Athlon 2200+ Radeon 9550 1GB Ram 160GB HDD), ako jos uvek postoje nisam probao nista novije od njih...
2. Ne znam...
3. BFG, EVGA znaci to su bolje, a da prave i grafe i maticne... mozda ima jos ne mogu se setim!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

Bilmez Специфични одговори 17.07.2009. 21:12 #129369

broj poruka: 25
1. Добра јесу али су класу испод ЛЦ
2. Не бих знао одговор
3. Да. Биостар.

NMY Re: 17.07.2009. 21:20 #129373

broj poruka: 1509
1. Nisam, ali za nekakve prosecne konfiguracije ce biti dovoljno...
Meni nije jasno zasto hvalite taj LC kao da je nesto posebno...

2. Corel Draw, bilo koji...

3. Koristim Gigabyte, u ASUS sa razocaran...
Nije bitno ko pravi plocu nego kog je cjenovnog razreda ta ploca...
Koliko para ==> Toliko muzike...

SONY VAIO VGN-FW285J

nemamime re 17.07.2009. 23:48 #129406

broj poruka: 294
1. Eurocase kucista koristim preko 2 decenije i odlicna su, najbolja za ulozeni novac, Ceska su a ne kineska :D
Napajanja koja stizu sa njima su daleko bolja od Foxconna, ali ispod Cooler Mastera. LC zaboravi, nije to ni blizu CM-a. Trenutno imam Eurocase kuciste sa Cooler Materom od 550W.

2. Corel Draw

3. ASUS je najveci proizvodjac maticnih ploca, Gigabyte odmah iza njega. Ostale zaboravi, DFI je daleko iza njih. Ali kao o kod svakog proizvodjaca, zaboravi na najjeftinije modele i kupi one iz zlatne sredine, nisu precenjeni kao najskupli modeli i pruzaju najbolje za ulozeni novac. I gledaj da budu sa svim solid state kondenzatorima na sebi i neces pogresiti. I ASUS i Gigabyte daju 3 godine garancije sto je sasvim dovoljno!

dautovic Re: Re: 17.07.2009. 23:56 #129408

broj poruka: 2855
LC Power napajanja su jako kvalitetna a cena im je pristupacna za svaciji dzep, ima ij eftinijih a i dosta skupih modela

:: 1. Nisam, ali za nekakve prosecne konfiguracije ce biti dovoljno..
:: Meni nije jasno zasto hvalite taj LC kao da je nesto posebno..
::
:: 2. Corel Draw, bilo koji..
:: 3. Koristim Gigabyte, u ASUS sa razocaran..
:: Nije bitno ko pravi plocu nego kog je cjenovnog razreda ta ploca..
:: Koliko para ==> Toliko muzike..
:: SONY VAIO VGN-FW285
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: re 18.07.2009. 00:07 #129414

broj poruka: 2855
DFI iza asusa i gigabyta ...imao sam po vishe ploca od sva tri proizvodjaca....

Nemoj ispadati smesan....Sad imam DFI LanParty P45 T2RS Dark - Turbo ploca je obrisala pod sa ausovim i gibaytovim plocama tog ranga...smesno ih je i porediti...

:: 1. Eurocase kucista koristim preko 2 decenije i odlicna su, najbolja za ulozeni novac, Ceska su a ne kineska :
:: Napajanja koja stizu sa njima su daleko bolja od Foxconna, ali ispod Cooler Mastera. LC zaboravi, nije to ni blizu CM-a. Trenutno imam Eurocase kuciste sa Cooler Materom od 550W
:: 2. Corel Dra
:: 3. ASUS je najveci proizvodjac maticnih ploca, Gigabyte odmah iza njega. Ostale zaboravi, DFI je daleko iza njih. Ali kao o kod svakog proizvodjaca, zaboravi na najjeftinije modele i kupi one iz zlatne sredine, nisu precenjeni kao najskupli modeli i pruzaju najbolje za ulozeni novac. I gledaj da budu sa svim solid state kondenzatorima na sebi i neces pogresiti. I ASUS i Gigabyte daju 3 godine garancije sto je sasvim dovoljno
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 18.07.2009. 00:21 #129416

broj poruka: 12057

Najbolja ASUS-ova P45 ploča je Maximus II Formula....tako da ako si je video ili koristio dobro bi razmislio od o tvrdnji:

`.....DFI LanParty P45 T2RS Dark - Turbo ploca je obrisala pod sa ausovim i gibaytovim plocama tog ranga....`
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nemamime RE: 18.07.2009. 15:23 #129459

Ako gledas renome proizvodjaca maticnih ploca i kvalitet samih ploca, DHI je daleko iza ASUSA i Gigabyte-a! Ne kazem da DFI ne valja, ali to je kao da poredis RENAULT sa Mercedesom ili BMW-om.

nemamime RE: 18.07.2009. 15:36 #129460

Zaboravio sam da dodam, sto se napajanja tice, ja imam ovo:
http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=2550
LC power nije shit od napajanja, ali je ovo ipak bolja kupovina.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs