ma nisam jos kupio,prvo da prodam ovo moje pa onda polako,a ne bi davao opet nesto preterano,a ako bi uzeo termalrajt onda bi uzeo ifx 120 ili 140 ultra ali sasvim dovoljan je hyper 212.
Da dodam samo na Titan Fenrir predlog.Jeste dobar cooler i daje odlicne performanse ali kad se ukljuci HT i rade svih 8 threadova situacija se drasticno menja i temp se penje osetno preko 70c a to ne ide u prilog. Koliko sam ja Pufija razumeo on zeli stabilnu masinu do jedno 4.0 Ghz sa 8 Threadova.Cooler koji moze to da iznese je jedino Thermalright a i on da se iskoristi do maximuma pa ce i kod njega biti pitanje kad je 8 threadova.Nehalem je previse vruc CPU i idealan je za neko vodeno hladjenje ali naravno mnogo je to para za uloziti ali pak pogledajte realno,ne kupuje svako Nehalem tako da ako hoces masinu na duze staze mora i dabar sistem za hladjenje.Mora se kicma poturiti ne vredi. CM V8 se muci na Nehalemu iskreno govoreci,da sad ne navodim da sam ja sve to video kako se ponasa jer ce ispasti kako opet sve znam ali ipak coveku zelim da pomognem da se posle nebi kajao i da nebi bio nezadovoljan tj da ne baca dzabe pare ..
RE:Onda cu za prvo vreme BOX a kasnije termalright
11.07.2009. 16:34
status: user broj poruka: 2929
To ti je najpametnije ako vec placas onda sacekaj, skupi novac i kupi pravu stvar. Jer na i7 da stavljas nenkakve titane ili sta ti ja znam uopste se ne isplati, daces pare i shavtices da ti treba nesto ozbiljnije. Ako imas prlike da vidis uzivo `iz svoje ruke` kako je uradjen TRUE ili IFX 140(njega sam zaboravio ali SKY ga je pomenuo), shvatices o cemu govorim. Kada budes to video mozda si i imao prilike da vidis, titani, coooler masteri i td. delovace ti smesno, kao igrackice.
Ti ili se foliras ili nas sve zaje*avas ovde? CM212 na i7???? Uzimas i7 a budzet ti je 30 evra za cooler?????
Pufi covece, samo slazes biser za biserom.... __________________ Scourge of PCBerza
:: Posto cu u skorije vreme da uzmem i7,interesuje me koji i kuler legao na njega :: :: Da li HYPER 212 ima podrsku za 1366 socet,i budzet mi je do max 25-30e :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.pn :: ::
I to pazi, ne uzima bilo koji Core I7 nego 965XE...
Kako da ne... Ha Ha...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Ti ili se foliras ili nas sve zaje*avas ovde? CM212 na i7???? Uzimas i7 a budzet ti je 30 evra za cooler???? :: :: Pufi covece, samo slazes biser za biserom... :: _________________ :: Scourge of PCBerza
``Sta ce covek da radi njegova stvar,njegov izbor,njegov zivot!Ko vama daje za pravo da ga vi osudjujete i napadate kao vrane.Hebali vas sukobi misljenja i komplexi.
E a bas sam se cuo sa Pufijem i uzece sledecu masinu :
Intel I7 965 Asus Rampage Extreme II G.Skill F3-16000CL9T-6GBTD Thermalright Ultra Black Edition (nema za sad dovoljno za vodeno) Enermax Revolution85+ 1050W
Karte za sad ostaju ATI 4850 u cf dok ne skupi za dve GTX285 u sli..
Covek ima pare,njegov je izbor..Pufi nek ti je sa srecom konfiguracija.``
Vas dvojica ste dogovorili za taj Core I7 965 koliko ja vidim, plus sto ce uzeti kao TR Ultra Black, a ovamo trazi CM212, a jos pita da li se moze nabudziti TX2...
E to je vec druga stvar..Sad vec mozemo da pricamo.To je mala sala licno sa moje strane..Daleko bilo da je ta konfiguracija jer je to mnogo para..Malo su me neki iziritirali ,napali coveka i ubedjuju ga sta da kupi i kako da raspolaze sa svojim parama.Valjda je to njegova licna stvar,licni izbor.
Nije ta konfiguracija ali ce biti sledeca :
Core i7 920 D0 stepping (ovaj CPU se pokazao odlicno to znas i sam) Gigabyte EX-58 UD5 ploca i neki ram,za sad neznamo koji ali za prvo vreme neki jeftiniji a da zavrsava posao.. Eto to je cela prica..
@Pufi,necemo vise da se salimo,dosta je bilo
Green Green Grass of Home
:: Sky, citiram tebe iz druge teme.. :: :: ``Sta ce covek da radi njegova stvar,njegov izbor,njegov zivot!Ko vama daje za pravo da ga vi osudjujete i napadate kao vrane.Hebali vas sukobi misljenja i komplexi :: :: E a bas sam se cuo sa Pufijem i uzece sledecu masinu :: :: Intel I7 96 :: Asus Rampage Extreme I :: G.Skill F3-16000CL9T-6GBT :: Thermalright Ultra Black Edition (nema za sad dovoljno za vodeno :: Enermax Revolution85+ 1050 :: :: Karte za sad ostaju ATI 4850 u cf dok ne skupi za dve GTX285 u sli. :: :: Covek ima pare,njegov je izbor..Pufi nek ti je sa srecom konfiguracija.` :: :: :: Vas dvojica ste dogovorili za taj Core I7 965 koliko ja vidim, plus sto ce uzeti kao TR Ultra Black, a ovamo trazi CM212, a jos pita da li se moze nabudziti TX2.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
:: E to je vec druga stvar..Sad vec mozemo da pricamo.To je mala sala licno sa moje strane..Daleko bilo da je ta konfiguracija jer je to mnogo para..Malo su me neki iziritirali ,napali coveka i ubedjuju ga sta da kupi i kako da raspolaze sa svojim parama.Valjda je to njegova licna stvar,licni izbor :: :: Nije ta konfiguracija ali ce biti sledeca :: :: Core i7 920 D0 stepping (ovaj CPU se pokazao odlicno to znas i sam :: Gigabyte EX-58 UD5 ploc :: i neki ram,za sad neznamo koji ali za prvo vreme neki jeftiniji a da zavrsava posao. :: Eto to je cela prica. :: :: @Pufi,necemo vise da se salimo,dosta je bilo :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: Sky, citiram tebe iz druge teme.. :: :: :: :: ``Sta ce covek da radi njegova stvar,njegov izbor,njegov zivot!Ko vama daje za pravo da ga vi osudjujete i napadate kao vrane.Hebali vas sukobi misljenja i komplexi :: :: :: :: E a bas sam se cuo sa Pufijem i uzece sledecu masinu :: :: :: :: Intel I7 96 :: :: Asus Rampage Extreme I :: :: G.Skill F3-16000CL9T-6GBT :: :: Thermalright Ultra Black Edition (nema za sad dovoljno za vodeno :: :: Enermax Revolution85+ 1050 :: :: :: :: Karte za sad ostaju ATI 4850 u cf dok ne skupi za dve GTX285 u sli. :: :: :: :: Covek ima pare,njegov je izbor..Pufi nek ti je sa srecom konfiguracija.` :: :: :: :: :: :: Vas dvojica ste dogovorili za taj Core I7 965 koliko ja vidim, plus sto ce uzeti kao TR Ultra Black, a ovamo trazi CM212, a jos pita da li se moze nabudziti TX2.. :: :: :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.