Treba mi neki kuler za Phenom II 955, ovaj Vanquisher je slab, dovoljan je za default samo... Znaci do 3500 din. neki... Ja razmatram OCZ Vendetta 2 mada u nekim testovima po internetu ima extra performanse u nekima nema...Ili Vendetta 2 ili Cooler Master Hyper 212 ili Titan Fenrir sta uzeti... Ili ako ima nesto bolje za 3500 din. a da hladi ovaj Quad lepo i kad je klokovan...
totalno bakarni kuler ,sa sto vecom povrsinom radijatora radi boljeg OC-a ,e sad u kom smeru treba da duva kuler to zavisi od tvog kucista ,misljenja sam da je 3k obrtaja ipak OK za tako nesto.
CM v8-nije los Thermalright TRUE-ovo je najbolje sto mozes da kupis na vazduh, boljr daj 30e vise i kuois ovaj i miran si. Ti titani, CM i sli su igracke u odnosu na true.
:: Des kupio tx3 :: :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: :: :: ja imam tx3 i hladi mi e8400 @defalu :: :: :: :: @Dragot jer ti je za stalno na 4.5ghz i kako radi jer sam planirao i ja moj e8400 da klokne :: :: :: :: :: ::
posle 4 sat Prime-a temperatura je oko 60c, overklokovan na 3600Mhz, mrzelo me da se zezam za veci klok morao bih vise stvari da namestam, drzacu ga ovako i to mi je prejako...
TX3 imash i u GIGATRON-u po ceni od 1800din, dok u ATOM-u kosta oko 2200din...
Kolike su ti temperature u iddle na 3,6GHz? Ta temperatura od 60c, je kad je procesor 100% opterecen, a ti u praksi retko, retko kad ces da ga opteretish do maksimuma, sem ako ne radish video rendering, itd... Znaci stavi ga na 3,8 -3,9Ghz, pa gledaj temperaturu u iddle, prilikom normalnog radi, i dok igrash neku zahtevnu igricu. Ako ta temperatura ne prelazi 60c, slobodno ga tako ostavi. Inace gledao sam razna poredjenja, i mislim da je kuler Vendetta 2, najbolji, narawno u tom cenovnom rangu... Koju pastu si stavio?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.