Owako da započnem sto se tiče znanja oko PC razumem se tu i tamo ono osnowono obaranje sistema dizanje wiste xp win7 i ostalo msm to je lako,ali nikada nisam se razumeo u OC e sad bih da se i u to razumem zato ako imate neke laka uputstwa za malo brže učenje OC-a bio bih wam zahvalan. Moja konf je sledeća: AMD 4800+ asus M2N-E asus 8800GT 512MB 4x1GB DDR2 geill black dragon hard je WD od 500GB (dalje se nesecam jer sam na poslu an ne kuci :( ) e da napajanje je cHiftec od 550W waljda wam je dosta sto se tice hladjenja ono je sad box ali imam nekih 150 evrica pa sta mi preporučujete da kupim od kulera
Kada vec imas 150 evra jesi li razmisljao da promenis procesor i plocu?
Pozdrav!
:: Owako da započnem sto se tiče znanja oko PC razumem se tu i tamo ono osnowono obaranje sistema dizanje wiste xp win7 i ostalo msm to je lako,ali nikada nisam se razumeo u OC e sad bih da se i u to razumem zato ako imate neke laka uputstwa za malo brže učenje OC-a bio bih wam zahvalan :: Moja konf je sledeća :: AMD 4800 :: asus M2N- :: asus 8800GT 512M :: 4x1GB DDR2 geill black drago :: hard je WD od 500GB (dalje se nesecam jer sam na poslu an ne kuci :( :: e da napajanje je cHiftec od 550 :: waljda wam je dost :: sto se tice hladjenja ono je sad box ali imam nekih 150 evrica pa sta mi preporučujete da kupim od kuler ::
Ovo ti dodje oko 160 evra, samo reci za sta koristis racunar posto ako samo hoces da ucis OC ovo ti uopste ne treba, kupis kuler za 4800+ i to neki do 20 evra, nov 5000+ kosta 50 evra.
Nista ne menjaj plocu, samo ti treba kuler za proc sasvim ti je dovoljan ovaj: CoolerMaster CPU cooler Hyper TX2 Universal, 20 evra kosta.
Pozdrav!
:: MA samo oću da na owome učim OC a kasnije kad dowoljno naučim cu da dam oko 1k evrića (ako bog da da ostanem na owom poslu) za dobar OC kom :: Pozdra :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.