Molim vas pomozite mi oko overklokovanja!!!!!!!!!!Kako da overklokujem navedenu masinu(procesor,memoriju i grafiku).....Preporucite mi neki program za testiranje dokle moze memorija da ide i sl.....Help......Pozdrav
Pa reci koju plocu imas! ja imam slicnu konfiguraciju overklokovala sam u biosu procesor ali samo na 2 Ghz.....a u drajveru za graficku imas opciju za overklokovanje. Nije tesko samo nisi instalirao mozda taj program. ako ti treba pomoc javi se 064 415 82 76 Jelena pc serviser :)
Cao Miloshe, sorry ali nemam kredita da ti odgovorim preko fona. Ako imas msn mozemo tamo da pricamo.....moj mail je xeniaamd@hotmail.com. Hmmm kako to da jedan serviser nezna da overklokuje grafichku i procesor? nisi bio na tim casovima :) Inace kad budes bio na msn u cimni me na fon da se konektujem pozzzz!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.