Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
SERVISIRANJE EXTERNE ZVUCNE CREATIVE pomoc
STRANA 1 OD 1
vladovski SERVISIRANJE EXTERNE ZVUCNE CREATIVE pomoc 22.06.2009. 00:13 T18202

status: user
broj poruka: 61
Jel neko radi ovo, nakon restarta racunara kartica je poludela nece da se ukljuc prvo
a windows je ne vidi pa se ukljuci nakon nekog vremena, ona ima tri tastera kada ih pritisnem sve nesto se kao desava, desavali mi se isti simptomi i pre mada sam uvek uspeo da je ozivim restartom racunara, vadjenjem napojnog kabla pa usb kabla pritiskanjem sva tri tastera u isto vreme nisam ne znam sta ali uspevalo je
Ali sada isti simptomi kao pre i nista.
Sumnjam na napajanje kartice, usb kontroler, chip je mislim u redu, mada vise ni sam ne znam.
Ne znam ni sta da kupim a da je skicno ovome sto sam imao. Odneo sam je kod nekog tipa u servis on kaze da je riknulo napajanje kartice i da on tiu ne moze nista, Mada ona se ne ukljuci odmah ppri stavljanju na napajanje i kacenjem na usb, tek nakon nekog vremena pocinje da joso svetli crveno opticki izlaz, a led diode power mute i cmms na blic zasvetle pa se ugase pa zavetle i sve tako.
Pa ja onda pritisnem mute taster i drzim one se upale sve, mislim smorio sam se vise.
Ako ovde nema spasa da BACIM OVO I DA KUPIM NESTO DRUGO da se ne zamlacujem.
Jedina USB varjanta X-FI kartice je SURRUND 5.1
A gledao sam X-FI TITANIUM ona se bode u plocu pre bih uzeo ovu USB, nemam pojma.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 22.06.2009. 04:23 #122945

broj poruka: 12798
Ja mislim da samo ti znas sta si ovde napisao...

Ne razumem pola stvari sta si izlupao, ali mi deluje da si pisao ovo jako nervozan, sve si nabacao...

Ili nosi u drugi servis ili baci, nema treceg...

Stripy Re: ... 22.06.2009. 05:21 #122948

broj poruka: 4163
Treće bi bilo da pazari nov zvuk

Shit happens

:: Ja mislim da samo ti znas sta si ovde napisao..
::
:: Ne razumem pola stvari sta si izlupao, ali mi deluje da si pisao ovo jako nervozan, sve si nabacao..
:: Ili nosi u drugi servis ili baci, nema treceg..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs