Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
POMOC
STRANA 1 OD 1
priest POMOC 21.06.2009. 18:57 T18190

status: user
broj poruka: 96
U poslednjih nedelju dana mi se dogadja da mi se zamrzne slika,kursor i tako drzi neku sekundu-dve,pa 10sec radi normalno pa opet ,sve dok ga ne restartujem.Kada se digne sistem radi normalno.to mi se javlaja(ja bih rekao) ne vezano za programe jer ponekad mi samo radi komp i kada se vratim on krene tako da `stuca`. Stucanje se javi ne povezano sa tim koliko komp radi. znaci moze da radi 2 dana i nista ili 2 sata i da krene da stuca.
Kada sam gledao lampicu za HDD video sam da ,posto ima kontinuirano treptanje dok slusam winamp,kada se zamrzne stane treperenje.
da li je ovo do hdd-a (WD 160gb 7200 ata) ,ploce asus p5k se/epu, memorije kingstona 800
procesora e7200 intela, nvidia 8600gt ili napajanja? napajanje je ja mislim 450 ili 500w ali je frontier.
sve je ovo pod winxp sp2
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Re: 21.06.2009. 19:02 #122832

broj poruka: 439
Ja bi prvo proverio kabel do harda...

Panta019 Re 21.06.2009. 19:09 #122833

broj poruka: 1583
Kada opet dodje do stucanja i kocenja, oslusni da li se mozda cuje neko skljocanje iz pravca kucista - harda.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

Tjewap ja bi to po kratkom postupku... 22.06.2009. 16:01 #123012

broj poruka: 172
Ko sto rece BEmpire proveri kabl... dakle skini od rezaca ako je ata i probaj... ako nastavlja da zeza... sta da ti kazem... i kod softverskog i hardverskog problema uvek dobro dodje onaj stari dobri simpaticni i neizbezni format C :)
Pozdrav!

http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=30233

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs