eEem, u pitanjiu je IBM r31, neki p3 na giga ja mislim. Desava se to da kada se upali ne pali neonke i ventilatore, znaci win se digne i vidi se malo u podzadini, ali neonke i vbentilatori se ne pale. Uspevao sam da ga upalim tako sto odem na sleep, znaci zatvorim poklopac, i kada ga podignem, sve se upali normalno. Sada ni to vise nece. Inace je caletov komp, pa me sada jako smara sto sedi za mojim :( . Da li neko zna sta bi moglo da bude, i gde da ga nosim u servis da pogledaju. Inace je mator komp, pa se neki skuplji servis ni ne isplati, ali bi mi zbog mira u kuci jako znacilo :)
Čini mi se da tu matična polako posustaje......možda grašim, daj bože da je neka glupost, npr polupana baterija ili tako nešto. U svakom slučaju odnesi u servis ako ništa bar dijagnoze radi.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
inace baterija ne daje znake zivota vec duze vreme, pa radi samo na struju. Nadam se da je problem ipak opravljive prirode. Imas li neku ideju gde bih mogao da ga nosim?
Ne znam ko je uzvnik IBM-a za Srbiju ali to ćeš lako saznati. Pozovi bilo koju radnju gde se IBM lapovi prodaju, i pitaj ih ko im je dobavljač, pa onda njega cimneš i pitaš za ovlašćeni servis. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: inace baterija ne daje znake zivota vec duze vreme, pa radi samo na struju. Nadam se da je problem ipak opravljive prirode. Imas li neku ideju gde bih mogao da ga nosim :: :: fala :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.