Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Odvalio mi komp! :(
STRANA 1 OD 1
Tjewap Odvalio mi komp! :( 20.06.2009. 16:26 T18160

status: user
broj poruka: 172
Dakle... nocas u neko doba sam iskljucio komp i otiso da kuntam. Jutros ga ukljucim i dize ga dobrih 10min da bi nakraju iskocilo sve crno i kursor. Trenutno koristim u safe mod-u al je bedak jer ne mogu ni ziku da slusam. Drugar je imao isti problem i kaze da je riknula graficka. Ajd sad vi doktori daj te dijagnozu... inace graficka je Intel 82810e integrisana na bednoj dvojci... Da li mozda postoji neka fora po setovanjima da resim problem... unapred hvala!

http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=30233
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE ..... 20.06.2009. 16:45 #122488

broj poruka: 839

Ne mora da znaci da ti je prsla graficka, sibni mu format i nov windows
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap pa da... 20.06.2009. 16:47 #122491

to sam i ja mislio al ajd da pitam... sad ce da bidne jedan /format c:)

Stripy Probaj 20.06.2009. 16:50 #122493

broj poruka: 4163
pri učitavanju da mu izabereš opciju Last known good configuration. Ako to ne pomogne probaj sa sistem restore. Ako ni to ne pomogne iz safe moda deinstaliraj drajvere za grafiku, zvuk i ako imaš mrežu. Probaj pa ako neće videćemo dalje...

Shit happens

GAMER4LIFE ..... 20.06.2009. 16:54 #122496

broj poruka: 839

E mozes i to da probas al ja se licno nikad ne zezam s tim cim mi nesto prsne odma brisem sve i novo snimam, ne volim da ostavljam neke repove da brisem pa instaliran jedno te isto 2x ...
Equinoxe Re: Probaj 20.06.2009. 17:04 #122501

broj poruka: 12057

Alo Nemanja, pa mislim, kakav last known good....to se obično što kaže GAMER4LIFE završi duplim poslom pa sledi format. To može da pomogne samo ako je windows empty pa ne moraš da brineš za posledice.

Bolje odma što kažeš da ide u safe mod i polupa drivere. Mani se restore-a i LNG config.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: pri učitavanju da mu izabereš opciju Last known good configuration. Ako to ne pomogne probaj sa sistem restore. Ako ni to ne pomogne iz safe moda deinstaliraj drajvere za grafiku, zvuk i ako imaš mrežu. Probaj pa ako neće videćemo dalje..
::
:: Shit happens
tortojed Pa `last known...` bi mogao da pomogne... 20.06.2009. 17:29 #122518

broj poruka: 11001
ako je inace sve radilo kako treba pa je covek nesto zabrljao tokom poslednje win-sesije (sinoc, pre nego sto je zakuntao). Sto da ne proba? Ako je nesto lose instalisao bice anulirano vracanjem na poslednji restore point.

Mixx odvali i ti njega! nogom, stolicom.... 20.06.2009. 18:51 #122548

broj poruka: 2931
repair sa xp diska je meni pomogao par puta u slicnoj situaciji, vredi probati pre formatiranja. ne mislim na automated system recovery (F2) koji ti ponudi odmah po bootovanju sa diska, nego posle kad ti detektuje instaliran win i da ti opciju *repair*

Tjewap Ma sve je OK 21.06.2009. 15:00 #122734

Sys je i ovako nije bio natrpan bitnim stvarima tako da sam ga odma ubio! Sad sve lepo radi... hvala svima :)

Mixx - *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent

roflmao!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs