Ipak nisam bio takve srece da od Dual-Core dobijem Quad-Core:thumbdown:. Ostala dva jezgra mogu da se otkljucaju i da se radi u Win-u normalno, ali cim pustim neku 3d aplikaciju (imam instaliran samo bilijar:laugh:) pocinju da se pojavljuju neki graficki bagova. Gledanje HD filmova i originalnih BluRay-a-ova radi bez problema.
Izgleda da je to trece jezgro neispravno, pa mi Prime95 prijavljuje gresku.
Svejedno cpu je odlican i ostaje mi samo jos da probam da ga kloknem pa da vidimo dokle ce ici.
tako radi i moj phenom,medjutim kod odredjene verzije cpu je veliki broj otkljucanih jezgara dok kod druge je obrnuto...mislim da je jedan decko to podrobnije objasnio na itsvet.com
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ipak nisam bio takve srece da od Dual-Core dobijem Quad-Core:thumbdown:. Ostala dva jezgra mogu da se otkljucaju i da se radi u Win-u normalno, ali cim pustim neku 3d aplikaciju (imam instaliran samo bilijar:laugh:) pocinju da se pojavljuju neki graficki bagova. Gledanje HD filmova i originalnih BluRay-a-ova radi bez problema :: :: Izgleda da je to trece jezgro neispravno, pa mi Prime95 prijavljuje gresku :: :: Svejedno cpu je odlican i ostaje mi samo jos da probam da ga kloknem pa da vidimo dokle ce ici :: :: ::
:: Lijepo lijepo, nego, pokusaj na makar 4GHz da ga vazdignes, bilo bi jos ljepse.. :: :: Sretn :: :: :: PS: Vidim, sve sto postujes, postujes i tamo na HWG ! :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
E jbg kada ova moja ploca ne podrzava ddr3, a uzeo sam je prekljuce, a sad da je prodajem i kupujem drugu + ddr3 memoriju mi se uopste ne isplati zarad nekog malog dobitka.
Guracu ovako, pa dokle stigne :)
:: Imas na pcaxe.com uputstvo za OC na nasem jeziku :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.