Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
servis za laptop.
STRANA 1 OD 1
kefalo81 servis za laptop. 11.06.2009. 10:28 T17934

status: user
broj poruka: 775

Posto jos nije pronadjeno rjesenje za moj laptop,u ovoj temi http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17388&forid=18&katid=2 mene interesuje sada neki dobar servis za isti.
Laptop je kupljen u pakomu, ali ne bih isao kod njih jer ne znaci mi to nesto pretjerano osim ako nemaju iskustva sa tom serijom laptopova.
Probelm je i to sto mislim da su prilicno skupi, i sto mi laptop ide za nis, tako se barem ranije realizovala garancija.
Volio bih vise servis u Beogradu, kako bi mi odmah javili cijenu popravke jer ne bih davao puno novca za laptop koji kosta 200 evra a koji i onako vrlo rijetko koristim preko wifi-ja, uglavnom je za stolom, na zici
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spider12 fujitsu 11.06.2009. 10:38 #120578

broj poruka: 92

idi u bios sa F2 pri startu laptopa i nadji opciju wireless device enable/disable...stavi tu opciju na enable i radice ti wireless
kefalo81 ... 11.06.2009. 10:58 #120584

Vec sam sve to probao na ovoj temi.
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=199100
imarkovic ..‚ 11.06.2009. 11:08 #120587

broj poruka: 19022
jednostavnije resenje je da uzmes pcmci w karticu, nego da ga nosis na servis...
kefalo81 .. 11.06.2009. 11:14 #120588

Ta njegova integrisana wifi kartica radi, na device manager tako kaze, i svi drajveri su reinstalirani , isao sam i pod wireless connection na enable disable i isto to radio i u biosu ali nista ne pomaze.
Jedino nisam radio reinstal sistema, samo sam sa live cd-a podigao linux mint ali ni on nije mogao da mi ukljuci wifi.
Pokusao sam i preko funkciskih tastera Fn+F10 ali nista.

kvaki RE SERVIS 11.06.2009. 12:50 #120623

broj poruka: 18
ima odlican servis za laptopove na B.Brdu kod bioskopa. njihov tel. je 3553 423.
Momci sve rade a nisu skupi.
Pozdrav
kvaki

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kefalo81 Hvala na infu 11.06.2009. 12:59 #120625

isti takav servis bi mi jos bolje legao na Novom Beogradu.

vlajkic re: 11.06.2009. 17:04 #120668

broj poruka: 609

Ja se posteno namucih s tim lapom...evo resenja ako se dobro secam...potrebno je skinuti sa neta neki program kao....key utility za taj lap...i konfigurisati tastere...izgleda glupo ali radi .-D pozz i srecno...i da ....dugujes pivo
kefalo81 ne ide. 11.06.2009. 19:14 #120688

I pored najbolje namjere, ne ide, morat cu ga sutra u servis.
Uradio sam update drajvera sa zvanicnog sajta, a ni taj program nije posluzio kao neka zakrpa za nedostatke drajvera.
Instalirao sam ga ali ne znam kako da ga koristim, jer ja ne mogu da ukljucim wifi, tako da ne mogu onda ni da koristim njegove benefite.

Ipak ide u servis, za dvije sedmice idem na put,i glupo bi bilo da ja tu nesto mozgam, pa da kasnije imam ne funkcionalan lap.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs