TX2 kosta oko 2000din + morash da kupish pastu 500din = 2500din
TX3 kosta oko 1500din (dobija se i pasta uz njega) + ima mogucnost dodavanja kulera, hladi bolje od TX2, ima mogucnost montiranja na Core I5 procesore.... Sve u svemu vredi sacekati...
Ako bash zuris kupuj TX2, mada ti za oko 3000din imash boooolji kuler, npr Hyper 212 ili Vendetta 2, koji veoma dobro hlade i prilikom OC-a.... samo sto su oni glomazniji, za njih ti treba min 16,5cm od procesora do suprotne stranice(kuciste sirine 20cm), dok za TX2 i TX3 treba oko 14cm (kuciste sirine 18cm)....
Pogledaj temu `Cooler Master TX3` i `Imam problem...`
Ne znam drug zasto ti stalno spominjes da treba pasta uz njega kada na njemu bude nanesena pasta, nije OCZ Freeze ili AC Silver 5, ali nije ni losa toliko da je treba odmah mijenjati...
Da je TX3 bolji, jeste, ali je pitanje kada ce se pojaviti i da li ce biti po toj nizoj cijeni, u sto nekako najvise sumnjam...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: TX2 kosta oko 2000din + morash da kupish pastu 500din = 2500din
TX2 slobodno, svi ti jeftini kuleri su slicni, TX2 ce ti hladiti i prilikom OC-a naravno... I ne mora da se kupi pasta nego ima nanesena, nije bas vrhunska, ali i da uzmes neku to ti spusti 2 stepena temperaturu jos, nista specijalno...
Pogresio sam onda za pastu, meni ovde na forumu pisali kako se ne dobija pasta uz njega, i mora da se kupi. U svakom slucaju kupi TX2, ja cu sacekati TX3, nekako mi se vise svidja....
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.