Znam za E8400 ali ja sve bitne komponente uzimam od jednog drugara koji ima firmu na NBGD.Tako da sam moj stari procesor E4500 dao i doplatio 70 evra..zato sam uzeo ovaj posto trenutno nije imao E8400...
...ovaj F9C je beta bios...sto se tice kulera imam Hyper TX 2 i Cooler Master high performance termalnu pastu
ostale komponente su :
cuvena Gigabyte HD 4850 sa intelovim kulerom GA-P35-DS3L rev 1.0 ..............bios F8 2 X 2 GB Black Dragon 5-5-5-15 Segate 250 GB 16 MB - - - -sistem WD 500 GB AAKS Caviar Blue 16 MB.....data Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Thermaltake 400 W WO 162
...e sad koliko moze sa ovim da se digne procesor...trenutno je na 11 x 333 (postoji u opcijama dodatnih 0.5 da se doda na ovih 11 X...znaci bilo bi 11.5 X nesto)bez podizanja napona..temp. je 42 u idle....i da svi naponi su na Auto
JBG....bax2003 kako dizem FSB dize se i mem..to mi jedino nije jasno....a njen neki plafon bar kod mene je 840 MHZ
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Ovde neki izgleda ne kapiraju OC baš najbolje. Ne postoji upisan maximum ni za jednu komponentu.
OC ne zavisi sa od procesora: Zavisi i od ploče, RAM memorije, napajanja. Dakle diži FSB pvo da ustanoviš maximum RAM memorije. Kad to ustanoviš, kreni da cepaš CPU, do + 1GHz rokaj magistralu po 25 MHz posle 1GHz ili kad osetiš nestabilnost, polako počni sa dizanjam CPU napona za +0,025v. Kad vidiš da jesnostavno ne ide više, a sigao si do 1.4v, spusti ga za ¨100 MHz i kreni sa ozbiljnim testovima, konstatno prateći temperaturu. Ne daj joj da prelazi 70 u full loadu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne znam da li zna ali nadovezacu se Bax na tebe NB voltaza je jako bitna - skoro podjednako kao i Vcore! Ako ceras preko 4GHz PLL - VTT voltaze dizi takodjer!
Asus P5Q-E Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365) Asus EN260GTX TOP OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M. OCZ ModXStream 600W WD 640GB 16MB 640AAKS NZXT Apollo Black 2x Pioneer
:: JBG....bax2003 kako dizem FSB dize se i mem..to mi jedino nije jasno....a njen neki plafon bar kod mene je 840 MH :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: Ovde neki izgleda ne kapiraju OC baš najbolje. Ne postoji upisan maximum ni za jednu komponentu :: :: OC ne zavisi sa od procesora: Zavisi i od ploče, RAM memorije, napajanja :: Dakle diži FSB pvo da ustanoviš maximum RAM memorije. Kad to ustanoviš, kreni da cepaš CPU, do + 1GHz rokaj magistralu po 25 MHz posle 1GHz ili kad osetiš nestabilnost, polako počni sa dizanjam CPU napona za +0,025v. Kad vidiš da jesnostavno ne ide više, a sigao si do 1.4v, spusti ga za ¨100 MHz i kreni sa ozbiljnim testovima, konstatno prateći temperaturu. Ne daj joj da prelazi 70 u full loadu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
A editovao si moj post zato što.... ? PHP ili whatever, drago mi što to znaš samo ne zanima zašto ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
1. Stavi mnozilac na 11,5 2. FSB stavi na 340Mhz 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz) Ako nemash 2,4 stavi onda 2,5 4. C1E opciju stavi na disable 5. CPU voltage stavi na 1,35V 6. Memory voltage stavi na 1,9V Sve ostalo nek bude na default
E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece:
1. Mnozilac stavi 11 2. FSB na 345
Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V.
Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
Pa kako si mu edit post? Koji su ti temp i jel ti kuler na CPU na max, ako nije skidaj speedfan, ovaj Intel kuler je kljucan :).
Pozdrav!
:: Ma joooooooooooook :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: Hacker? Da,ne :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ..izvini ako sam te uvredio nisam imao nameru .. :: :: ::
:: 1. Stavi mnozilac na 11, :: 2. FSB stavi na 340Mh :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: Sve ostalo nek bude na defaul :: Imam Prime 95
:: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: 2. FSB na 34 :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
Imam Hyper TX 2 onaj cu da nabudzim na HD 4850 silent...a temp cekaj samo malo da jos malo bolje podesim pa javljam
:: Pa kako si mu edit post? Koji su ti temp i jel ti kuler na CPU na max, ako nije skidaj speedfan, ovaj Intel kuler je kljucan :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ma joooooooooooook :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: Hacker? Da,ne :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ..izvini ako sam te uvredio nisam imao nameru .. :: :: :: ::
Ok, kada budes to javljao reci kako si edit post coveku, da nisi neki moderator.
Pozdrav!
:: Imam Hyper TX 2 onaj cu da nabudzim na HD 4850 silent...a temp cekaj samo malo da jos malo bolje podesim pa javlja :: :: :: :: Pa kako si mu edit post? Koji su ti temp i jel ti kuler na CPU na max, ako nije skidaj speedfan, ovaj Intel kuler je kljucan :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ma joooooooooooook :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hacker? Da,ne :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ..izvini ako sam te uvredio nisam imao nameru .. :: :: :: :: ::
V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem ?
:: 1. Stavi mnozilac na 11, :: 2. FSB stavi na 340Mh :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: 2. FSB na 34 :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
Koji ti program cita temperature CPU-z, skini everest, da se uveris u temperature.
Pozdrav!
:: V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: 1. Stavi mnozilac na 11, :: :: 2. FSB stavi na 340Mh :: :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: :: 2. FSB na 34 :: :: :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
To ti je do naponske sekcije na ploci.To je stavka koja usporava OC samo tako i limitira te za veci potencijal!Inace boljka svakog Gigabyte u toj klasi.. Sto se tice samog OC-a,nije mi jasan tvoj prvi korak da sa intelom trazis 600 Mhz.Mogao si da ides i po 100 Mhz u koracima Drmni to na 4.0 Ghz i trazi najnizi moguci napon za vcore.Ostalo gledaj da uskladis..
Core Temp Only za temperaturu,nista drugo!
I Want to believe - The truth is out there
:: V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: 1. Stavi mnozilac na 11, :: :: 2. FSB stavi na 340Mh :: :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: :: 2. FSB na 34 :: :: :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
@Sky Fire da me ne zeza mozda mozda napajanje,jer koliko god da dignem ono i dalje stoji na 1.344 na cpu-z ,a u biosu onoliko koliko stavim,a i ne znam koji je max. dozvoljeni V Core za ovaj CPU ?
:: To ti je do naponske sekcije na ploci.To je stavka koja usporava OC samo tako i limitira te za veci potencijal!Inace boljka svakog Gigabyte u toj klasi. :: Sto se tice samog OC-a,nije mi jasan tvoj prvi korak da sa intelom trazis 600 Mhz.Mogao si da ides i po 100 Mhz u koracima :: Drmni to na 4.0 Ghz i trazi najnizi moguci napon za vcore.Ostalo gledaj da uskladis. :: :: Core Temp Only za temperaturu,nista drugo :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Stavi mnozilac na 11, :: :: :: 2. FSB stavi na 340Mh :: :: :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: :: :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: :: :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: :: :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: :: :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: :: :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: :: :: :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: :: :: :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: :: :: 2. FSB na 34 :: :: :: :: :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: :: :: :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
Pazi 100% znam da je do naponske sekcije prvenstveno.E sad,Trebalo bi tih 400w da bude dovoljno.Nisam sretao da TT ima nepravilne napone i velike padove.Ne mogu ti nista na pamet reci. Nemoguce je da koliko god podignes iz biosa imas u winu istu voltazu.Ako je vdrop onda je on za 0.4 kao sto je kod tebe i to je to.Ali problem nastaje ako imas i vdroop!vdroop moze da bude i do same ploce tj njene naponske sekcije i do napajanja! Za 45nm ides do 1.45v ,rekao sam ti vec gore i ne sme da predje temp od 70c!To je zlatno pravilo!
I Want to believe - The truth is out there
:: @Sky Fire da me ne zeza mozda mozda napajanje,jer koliko god da dignem ono i dalje stoji na 1.344 na cpu-z ,a u biosu onoliko koliko stavim,a i ne znam koji je max. dozvoljeni V Core za ovaj CPU :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: To ti je do naponske sekcije na ploci.To je stavka koja usporava OC samo tako i limitira te za veci potencijal!Inace boljka svakog Gigabyte u toj klasi. :: :: Sto se tice samog OC-a,nije mi jasan tvoj prvi korak da sa intelom trazis 600 Mhz.Mogao si da ides i po 100 Mhz u koracima :: :: Drmni to na 4.0 Ghz i trazi najnizi moguci napon za vcore.Ostalo gledaj da uskladis. :: :: :: :: Core Temp Only za temperaturu,nista drugo :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Stavi mnozilac na 11, :: :: :: :: 2. FSB stavi na 340Mh :: :: :: :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: :: :: :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: :: :: :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: :: :: :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: :: :: :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: :: :: :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: :: :: :: :: :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: :: :: :: 2. FSB na 34 :: :: :: :: :: :: :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: :: :: :: :: :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
:: Pazi 100% znam da je do naponske sekcije prvenstveno.E sad,Trebalo bi tih 400w da bude dovoljno.Nisam sretao da TT ima nepravilne napone i velike padove.Ne mogu ti nista na pamet reci :: Nemoguce je da koliko god podignes iz biosa imas u winu istu voltazu.Ako je vdrop onda je on za 0.4 kao sto je kod tebe i to je to.Ali problem nastaje ako imas i vdroop!vdroop moze da bude i do same ploce tj njene naponske sekcije i do napajanja :: Za 45nm ides do 1.45v ,rekao sam ti vec gore i ne sme da predje temp od 70c!To je zlatno pravilo :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: @Sky Fire da me ne zeza mozda mozda napajanje,jer koliko god da dignem ono i dalje stoji na 1.344 na cpu-z ,a u biosu onoliko koliko stavim,a i ne znam koji je max. dozvoljeni V Core za ovaj CPU :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: To ti je do naponske sekcije na ploci.To je stavka koja usporava OC samo tako i limitira te za veci potencijal!Inace boljka svakog Gigabyte u toj klasi. :: :: :: Sto se tice samog OC-a,nije mi jasan tvoj prvi korak da sa intelom trazis 600 Mhz.Mogao si da ides i po 100 Mhz u koracima :: :: :: Drmni to na 4.0 Ghz i trazi najnizi moguci napon za vcore.Ostalo gledaj da uskladis. :: :: :: :: :: :: Core Temp Only za temperaturu,nista drugo :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: V drop je dosta velik stavio sam na 1.38 a on mi na CPU-z pokazuje 1.344 i 1.328 u idle a temp je 42`C a u biosu 32`C nista nerazumem :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Stavi mnozilac na 11, :: :: :: :: :: 2. FSB stavi na 340Mh :: :: :: :: :: 3. Memorijski mnozilac stavi na 2,4X (memorija radi na 2,4 x 340Mhz = 816Mhz :: :: :: :: :: Ako nemash 2,4 stavi onda 2, :: :: :: :: :: 4. C1E opciju stavi na disabl :: :: :: :: :: 5. CPU voltage stavi na 1,35 :: :: :: :: :: 6. Memory voltage stavi na 1,9V :: :: :: :: :: Sve ostalo nek bude na defaul :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E sad probaj sve ovako. Od programa ti je potrebno Orthos, OCCT, Real Temp 3.0, Everest ultimate i 3Dmark06. Prvo ukljuci Real temp i everest (da ti pokazuje temperaturu i napon). Kad to ukljucis prvo testiraj pomocu OCCT-a pa posle ORTHOS. Ako sve prodje OK pusti 3Dmark06 da radi. E sad ako bude nestabilno uradi sledece :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Mnozilac stavi 1 :: :: :: :: :: 2. FSB na 34 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa ga testiraj. Ako idalje nije stabilno stavi napon na 1,37 - 1,38V i memory voltage na 2V :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moj primerak E7300 iso je stabilno na 3,8Ghz uz 1.35V. i josh nesto, prati temperaturu, stavi alarm na 70c. Znaci ako ti temperatura u loadu bude preko 65c spusti ga na 3,7Ghz.
Jel ti stabilan na tom clocku.Jesi pokrenuo orthos? Posto ti je Vid cpu-a 1.28v,trebalo bi da sa tom voltazom za vcore prodje orthos i clock! P.S.Extra ti wallpaper,Monica Bellucci,mmmmmm,zena mog zivota
Ne znam nisam jos pustio. Ja koristim Prime 95...smeta li nesto ili moze i Prime 95 ?
A Monica Bellucci da,da,da,i Angelina Jolie
:: Jel ti stabilan na tom clocku.Jesi pokrenuo orthos :: Posto ti je Vid cpu-a 1.28v,trebalo bi da sa tom voltazom za vcore prodje orthos i clock :: P.S.Extra ti wallpaper,Monica Bellucci,zena mog zivota :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
:: Ne znam nisam jos pustio. Ja koristim Prime 95...smeta li nesto ili moze i Prime 95 :: Puce Prime 95 posle 5 sec.
:: A Monica Bellucci da,da,da,i Angelina Jolie :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: Jel ti stabilan na tom clocku.Jesi pokrenuo orthos :: :: Posto ti je Vid cpu-a 1.28v,trebalo bi da sa tom voltazom za vcore prodje orthos i clock :: :: P.S.Extra ti wallpaper,Monica Bellucci,zena mog zivota :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.