Ako ti 212 hladi kako treba a nije ti bučan, ne. Ne komplikovati bez potrebe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
hocu da za ove vrucine uzmem 212-icu ili aqua vivu,pa sam se pitao dal vodeno opravdava duplo visu cenu??? Gledao sam jos i OCZ vendettu 2 Inace procesor je core2duo 6300,trenutno na 3GHz sa box-om. (temperatura 1. jezgra ide i do 73C pa se plasim da ne lipse :))
Oba će da ohlade E6300 levom nogom i trećim šrafom, prema tome, uzmi onaj koji nađeš jeftinije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: hocu da za ove vrucine uzmem 212-icu ili aqua vivu,pa sam se pitao dal vodeno opravdava duplo visu cenu?? :: Gledao sam jos i OCZ vendettu :: Inace procesor je core2duo 6300,trenutno na 3GHz sa box-om. (temperatura 1. jezgra ide i do 73C pa se plasim da ne lipse :) :: :: ::
Vodeno hladjenje je mnogo para, a nije neki preveliki dobitak, ali kada bih imao para svakako bih ga kupio pre svega jer se tu sva prasina svede na minimum, ali ovo govorim za celokupno vodeno hladjenje, a ti taj tvoj kuler ne menjaj.
Što se tiče buke, Aquagate je FEN, a temperature... Q9300 na def-u: CPU 30, Core #1,#2,#3,#4 po 52-53°C u IDLE-u, pri sobnih možda 25-6. Vaaaaži što bih se menjao...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.