Sa Hyprom 212 sam ohladio Q6600 na 3.6 GHz i Q9550 na 3.75. Blueled CM ventilator na njemu je tih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
212 bez razmisljanja...Hladi odlicno i nije bucan...Trenutno hladi E6550 klokovanog na 3,22Ghz...Samo provjeri dimenzije kucista i kulera posto je kuler malo poveci... Ali inace topla preporuka...
Mora ploča da se skine, nova pasta, 4 šrafa i gumene matice, ćao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
CM Hyper 212 se odlicno pokazao.CM GeminII imam i nije ni on los.Za Core 2 Duo je extra,za Quad,sta znam,tu i tamo,dosta je bolji recimo Thermalright ..Najbolja kombinacija je Hyper 212 sa dve 12-stice!
CM 212, Požeška 67a, Bel Computers, bilo je još 5 komada pre nedelju dana, kada sam kupio svoj.
Navodim ovo jer su tamo izgleda te ``novije`` verzije CM-a i imaju BACKPLATE (``X``), ne sumnjam u kvalitet podloški, ali što ne kupiti pakovanje sa ovim kad se već dobija za džabe a značajno je.
Platio sam 2715 dinara.
Polako ga nameštaj i nemoj da zaboraviš da one kontra-šrafove do kraja zavrneš pre nego što ga staviš preko procesora, kako bi mogli maksimalno da vire sa zadnje strane ploče, da se ne bi cimao kao ja da pričvrstiš matice.
Hladnjak je za svaku pohvalu. Ne znam koliko je bučan originalni ventilator koji se dobija uz njega, stavio sam jedan širi na hladnjak, a taj originalni stavio da hladi VRM-ove na grafičkoj i radi na 1300rpm valjda, pa su veoma tihi, i jedan i drugi.
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Daleko ti je Banovo Brdo....tamo je 88 za manje od 30min... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hahahahahaha,nisam odavno isao tamo,poslednji put pre 3-4 god.Tad mi je izgledalo ko da sam putovao 2 sata.......
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Daleko ti je Banovo Brdo....tamo je 88 za manje od 30min.. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Uzeo sam CM zato što se šrafi, alergičan sam na plastične pinove čak i kod čobanskog stock cooler-a, a pogotovo kad treba da nose 700-800gr aluminijuma + ventilator, mislim da izađe tačno 1kg, CM212 + 1 vent.
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
je totalno u pravu. Posedujem Hyper 212 sa 2, 12-ice. Uzimaj i da te `Bog Otac` vidi. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.