pre tacno 2 nedelje poslap sam grafiku u ct servis.... p 3-4 dana unazad,nazove me gospon iz servisa i kaze da preporucuje zamenu i da cu dobiti novu kartu....e sada posle par dana nazovem u servis da pitam je li poslata graficka nazad a neka KUJA koja je 200% neljubazna kaze da je grafika jos na testiranju...SAD STA RADITI MATER MU
Kada ti se javi zenska osoba u IT firmi, nikad ne postavljas konacno pitanje. Trazis kolegu, servis, komercijalu, sta god. Moj predlog ti je da nazoves i trazis da te prebaci u servis. Ako se secas kada te je taj `gospon` zvao probaj u to isto vreme, mozda naletis na njega. I pitaj ga za ime i njegov direktan broj npr. Tako da kad uvek nazoves, trazis tog istog gospodina. ___________________________________________________________________ Omen
Šta je taj prvi gospon iz servisa rekao ? Kako se zove ? Kad ? Koju ? Nije se valja razgovor tek tako završio ? Nema ta riba pojma ni o čemu se radi, od nje si popio samo pedalu.
Zovi tamo i saznaj ko ti se javio, šta i kad možeš da očekuješ. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Kakva bre riba,zaba i ostali vodeni rekviziti Ako si iz BG-a odes licno da se interesujes za sebe jer telefonskim putem umeju da drndaju samo tako .Ako nisi trazis servisera u smeni koji je zaduzen u te svrhe!
Odes licno, pitas tamo, ako ti kazu da dodjes sutra, ti dodjes sutra, ako ti opet kazu sutra, ti opet dodjes sutra, ako ti tad ne daju kartu onda se izderes na njih, u tom slucaju nece oni neki skandal dobijas kartu za 5 mintua.
Haha...pa ako jesi onda pomozi coveku, sta se hvalis sta si...koga briga...ZENO ___________________________________________________________________ Omen
:: a sta ako sam ja zena i radim u CT-u na odeljenju reklamacija, sektor testiranja komponenata u izolovanoj atmosferi? :o :: :: ::
ma ljudi nisam iz bg ja sam iz zrenjanina,znam i ja radim u servisu pa moram nekad i da slazem....ali ovo da nemaju vezu servisa sa prodajom itd,itd... zvao me je covek sa jednoga broja,ja sam na taj broj nazvao i dobio prodaju...e sad nemam pojma..oni me upute na servis tu se javi kucka.... covek mi je lepo rekao da dobijam novu kartu tako da mi je cudno da u servisu nemaju pojma za to....a i kad ce je poslati nema tu puno mudrolija....
Sram te bilo, sta da ti klinci idu na PC Berzu ___________________________________________________________________ Omen
:: Ako je riba isto obucena prvo je skinuti pa onda potucati i to ti je to !! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ako je riba isto obucena? Ako se ne varam sef servisa u PC cent..u je zena :: :: :: :: :o :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Obavezno idi u radnju i potucaj tu zensku !!!
24.04.2009. 23:19
status: user broj poruka: 7769
Pa sta da ti kazem klinac (9 godina) uredno preko ramena cita sta pisem na berzi. Kritikovala ga uciteljica da lose cita pa gde god vidi nesto on kao cita.
Salabajzer nijedan, do skora nisam video osobu koja iz matematike i stranog jezika ima 5 a iz srpskog 3.
Sreca te mu nisam dao da edituje post ko zna sta bi on predlozio.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sram te bilo, sta da ti klinci idu na PC Berzu :: __________________________________________________________________ :: Ome :: :: :: Ako je riba isto obucena prvo je skinuti pa onda potucati i to ti je to !! :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ako je riba isto obucena? Ako se ne varam sef servisa u PC cent..u je zena :: :: :: :: :: :: :o :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.