Kako vam se čini ideja da se takmičite na SXT takmičenju sa vodenim hlađenjem. SXT bi obezbedio prostor, sa kojim komponentama bi benchovali to bilo na vama, tj. šta izglasala bi većina sa kojim HW-om bi se takmičili. Isto tako taj izglasani HW bi bio vaš (možete da pravite ekipe, ako nemate sav izglasan HW) i pobednici (recimo prva tri) bi dobili nagrade.
Ideja je odlicna i jedva cekam na realizaciju jer ocekujem nagradu u startu hahhahaha..
I Want to believe - The truth is out there
:: Kako vam se čini ideja da se takmičite na SXT takmičenju sa vodenim hlađenjem. SXT bi obezbedio prostor, sa kojim komponentama bi benchovali to bilo na vama, tj. šta izglasala bi većina sa kojim HW-om bi se takmičili. Isto tako taj izglasani HW bi bio vaš (možete da pravite ekipe, ako nemate sav izglasan HW) i pobednici (recimo prva tri) bi dobili nagrade :: :: Ovde vam je tema SXT-a http://www.sx-team.com/forum/index.php? pa se javite ukoliko smatrate da vam se ideja sviđa :: :: P. :: Znam da ovde ima dosta vodenjaka, pa shodno tome mogli bi da napravimo jendo interno takmičenje, šta kažete?
Ja sam upravo najnormalnije glasao za da! Nego,hoce tu biti i nekog zenskog sveta?Dovedite bar jednu dobru zenku,one su mi inspiracija da bolje overclockujem
I Want to believe - The truth is out there
:: Za realizaciju je potrebno 20 ljudi pa shodno tome javite se i glasajte za `DA` u pomenutoj temi u koliko ste za to.. :: :: ::
Ja sam misljejna da bi se mnogo njih prijavilio, ali u nasem je mentalitetu da ljudi sami sebe osudjuju na neuspeh ako nisu 100% sigurni u uspeh, tako da se iz tog razloga oni koji bi zeleli i ne prijavljuju da okusaju srecu. Tako je bilo na nedavno odrzanom takmicenju, kada su pali prvi malo jaci rezovi oni koji su videli da ne mogu da ih dostignu nisu ni kacili svoje rezultate a smisao svega nije toliko u tome da budes prvi koliko u jednom kvalitetnom druzenju kao sto je bilo u SKC-u na finalnom takmicenju, ko je bio zna o cemu pricam a pored toga bilo je brdo vrednih nagrada. Jednostavno ljudi ne veruju dovoljno u sebe i nemaju takmicarskog duha, imaju predrasude da je neki nikolas ili perica pametniji i vestiji od njih samih u overkloku pa odustaju od ideje da pokusaju da naprave neke rezultate, najgluplja stvar je sto ih to nista ne kosta ako vec imaju hardver, sem malo vremena na netu da se pripreme a tu su i nasi forumi na kojima mogu da pitaju ako ih nesto zanima a ne znaju.
Nece nikome pasti kruna sa glave ako nije najbolji na nekom takmicenju. Lepo je sve ovo pisanje i vreme prvedeno na forumu po nekada oziveti na jednom ovakvom dogadjaju ili slicnim okupljanjima.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.