Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Logitech G25 Steering Wheel
STRANA 1 OD 1
GAMER4LIFE Logitech G25 Steering Wheel 20.04.2009. 23:08 T16889

status: user
broj poruka: 839

ZNA LI NEKO DA LI POSTOJI SERVIS U BEOGRADU GDE MOGU DA POPRAVIM VOLAN LOGITECH G25 MENJAC NEVALJA, SAM POLUDI I MENJA BRZINE UBACIM TIPA U DRUGU A ON POKAZUJE DA JE PETOJ ISTO TAKO I VOLAN CIM GA UBACIM U STRUJU SMOTA GA PUN DESNI I NE MOZE DA SE POMERI UOPSTE OSECA SE KAKO GORI MOTOR UNUTRA GREJE SE.. A OVO MI JE INACHE 3 LOGITECH G25 I KOD SVA TRI MODELA MI SE SJEBO MENJAC A KOD OVOG POSLEDNJEG I VOLAN A BAS SAM NEZAN PREMA HARDWARE SVE PO P.S-U RADIM NEGO TO JE NEKI PROPUST LOGITECH-A ILI SVU ROBU SA NEKIM ANOMALIJAMA SALJU U OVU RASPALU SRBIJU I OSTALE ISTOCNO EVROPSKE ZEMLJE TJ. `BEDU` AKO NEKO ZNA NEKI SERVIS NEK MI KAZE HVALA UNAPRED!!! BY THE WAY VOLAN SAM KUPIO U EUROLINK TEAM-U I LOPOVI SU ZATVORENI SADA TAKO DA GARANCIJA VISE NE VAZI!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Berettaxx nemam odgovor ali imam pitanje 21.04.2009. 00:54 #109164

broj poruka: 385
zanima me koliko dugo ga koristis??? Posto ga svi hvale a jedan lik je rekao da ga posle 6 meseci poceo zezati Menjac...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

NMY nc nc nc ... 21.04.2009. 01:20 #109168

broj poruka: 1509
Nisam iz BG-a pa ti ne mogu reci nikakvu informaciju o servisu...

Ali ovako pokusaj, posto mjenjac mozes staviti u automatik, sekvencijalni i rucni (cini mi se da tako bi kod njega), pokusaj da stavis u sekvencijalni mod pa onda koristi recimo poluge iza volana...

A ako ti volan mota pun `neki` onda tu definitivno nesto ili oko elektronike ili oko mozda drajvera ne valja ?

Jesi li pokusavao sta sa drajverima ? (jbga, ne znam sta drugo da ti kazem)

Takodje, zanima me koliko dugo si ga koristio ?

Ja sam juce bas nasao u oglasima star 6 mjeseci za 150€ ( tacnije 300KM, ja sam iz Republike Srpske) i razmisljao sam da bi se mozda i ispruzio toliko, ali sada definitivno necu...

Jos gore je dati 250€ ili koliko vec kosta nov a da pocne da zahebava posle 6 mjeseci, pa ja bi im [m]@%&# [j]*=$% !!!

Sony Vaio VGN-FW285J
GAMER4LIFE ...... 21.04.2009. 01:22 #109169

Od kad je izaso sam ga kupio, koristo sam prvi model oko 5 meseci pa je prso menjac nije hteo u rikver da ubaci ,ubacim ga u rikver pokazuje kao da je u 6 brzini, zamenili su mi, uzo sam drugi model radilo jedno 6-7 meseci i opet poco menjac da zeza vozim ja u 4 brzini i odjednom on sam mi prebaci u 2 brzinu i pocne tako da brljavi,pa sam vozio na sekvencialni mod samo +,- i taj mi isto zamene... ovaj poslednji mi trajo malo manje od godinu dana prvo je menjac poceo da zeza u koju god brzinu da ubacim pokazuje drugu brzinu..spakujem ga ja u kutiju i posle 7dana ga stavim na sto sve povezem ubodem ga u struju i volan sam treba da se kalibrise pun levi desni i da se vrati u centar medjutim on se samo smota na desno i tako ostane nemoze da se pomeri dok ga ne iskljucim iz struje,sve sam zivo probo i na drugi komp ne vredi...Tako skup volan a da se takve stvari desavaju ja bi ove iz logitecha uprego ko volove i driftovo sa njima!
GAMER4LIFE .... 21.04.2009. 01:26 #109171

Taj je isto cuo da se kvari pa hoce da ga uvali! ja ga nebi kupio da imam milion a masto sam o tom volanu, radio sam mesec dana na gradjevini ko stoka sa alkoholicarima da bi kupio taj volan i tako da se desi ne kapiram a bas sam pazljiv sa hardwerom, Probo sam sve zivo vadio iz struje kablove mrdo reinstaliro i windows i drivere i na drugi komp na 4 kompa sam probo isto se desava ti kad ga ubodes i bez drivera on se namota i nece se pomeri...to je do samog volana nesto!!!

NMY bice da si donji... nazalost... 21.04.2009. 02:26 #109176

broj poruka: 1509
Tesko da ces ti to uspjeti negdje napraviti, nazalost...

Inace , ja sam nekada davno taj volan probao na PS3, 107cm plazmi i odusevio se kako je sve to lijepo i gotivno...

Sto kazes ti, mastao sam o tom volanu, bio mi je san snova...

Nisam nikada ni razmisljao da volan od 250€ moze da ima takve probleme, pa on je vrh vrhova sto se tice volana i uopsteno izrade, koza, celik, sve ono uradjeno odlicno na njemu...

Ali, bice da definitivno nije vrh vrhova sto se tice kvaliteta...

Stvarno neocekivano od strane Logitech-a...

A ja se bas pitao zasto ovaj prodaje `jeftino` a samo 6 mjeseci star, pa nije ga mogao toliko ostetiti ! (jeftino podrazumijeva to da je to 60% od cijene novog volana)
Ali je vjerovatno i taj cuo pa odlucio da se rijesi dok jos radi !

SONY VAIO VGN-FW285J

GAMER4LIFE .... 21.04.2009. 02:36 #109179

Bas sam gledo na Logitech Sajtu na njihovom forumu jedan ih bas ispljuvo i reko im da gledaju na google kolko se ljudi zele posebno na menjac i cudan zvuk dok se okrece...kaze taj lik da je za 2 god promenio 3 menjaca...a oni iz Logitech-a su mu rekli da su oni pravili taj volan i menjac da traju i da budu izdrzljivi i da je menjac testiran sa nekoliko stotina hiljada promenja brzina i da je ok sve, na kraju je ispalo da taj lik ne zna da rukuje sa volanom da nije suvise pazljiv...LOL, ja sam bas pazljiv al oni to moraju bez obzira na sve da naprave da to bude jako cvrsto,sta oni misle da se trkas sa nekim i da okreces volan ko pickica i da menjas brzine lagano da ubacujes u brzinu jedno 5 sec lagano, fizicki se nista ne zezne kod volana nego elektronika ko zna...
Berettaxx pa realno 21.04.2009. 14:24 #109214

broj poruka: 385
Taj Menjac bi trebao da bude napravljen za malo agresivniju voznju... jer je RACING i sto kaze GAMER4LIFE ne mozes ti menjati brzinu 5 s.... ne znam sta da kazem, ja sam planirao ovako nesto da kupim ali zbogom posle ovoga sto sam cuo sve.... Jel znate jos neke volane osim Logitech-ovih da imaju papucicu Kvacila i Manuelni menjac???
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

GAMER4LIFE ... 21.04.2009. 14:30 #109219

Logitech G25 jedini ima kvacilo i sve je super dok radi...al posle nekog vremena pocinje da zeza menjac, a kod zadnjeg modela i volan! G25 je realan sve full al ocigledno imaju neki propust.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs