Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Nasi overklokeri se uveliko takmice!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Nasi overklokeri se uveliko takmice! 17.04.2009. 15:40 T16838

status: user
broj poruka: 18472
Pozelite srecu nasim momcima u Ceskoj na OC Gigabyte takmicenju !

U pitanju je nas Serbian Xtreme Team

Evo nekih rezultata za sad :

http://elmor.se/gooc_cz/gigaspoof.php

A ovde imate live prenos :

http://www.overclocking-tv.com/

P.S.Malo pre sam video Pericu u punom kadru

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragster ... 17.04.2009. 16:27 #108756

broj poruka: 41
Nadam se da ce neko mesto osvojiti.Zasluzili su.
Nek im je sa srecom.

SkyFire hahahahah.. 17.04.2009. 16:30 #108757

Procitajte post usera sa bencha :

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=196555&page=2

Kakav lik

Scyter Re: 17.04.2009. 16:35 #108759

broj poruka: 8138
Zelim im puno srece na takmicenju!
Inace,pratim dosta njihov sajt.

The Way It`s Meant To Be Played

SkyFire ... 17.04.2009. 17:14 #108762

Momci su 6-sti..U svakom slucaju sve pohvale..
Evo upravo live se dodeljuju nagrade koje nisu ni malo lose!

Berettaxx Dobri su nasi!!! 17.04.2009. 17:20 #108764

broj poruka: 385
Gledao sam Live. Je***e ovi Belgijanci su odvalili...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

SkyFire Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:21 #108765

Prva nagrada je 2000$...
Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl..
Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta!

@Berettaxx@

Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno..

Berettaxx Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:26 #108767

broj poruka: 385
Ma znam, sve zavisi od primerka do primerka... A sta je sa rusima???
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

:: Prva nagrada je 2000$..
:: Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl.
:: Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta
::
:: @Berettaxx
:: Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno.
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:33 #108770

Na SuperPI su rusi ispod nas..Jos uvek nema zvanicne tabele posle zavrsenog 3D Marka!

:: Ma znam, sve zavisi od primerka do primerka... A sta je sa rusima??
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
:: :: Prva nagrada je 2000$..
:: :: Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl.
:: :: Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta
:: ::
:: :: @Berettaxx
:: :: Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno.
:: :: I Want to believe - The truth is out there
LonleyMax Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:38 #108773

broj poruka: 1475
Pratio sam i ja zajedno sa Berettom... svaka cast nasim momcima.... 6. mesto!
Cini mi se da su imali malo bolju grafu (primerak) bilo bi bolje... mislim da su mnogo puki na 3DMark SM3, i za dlaku im pobeze bolje mesto u SuperPi 8M... ali sta sad... mislim da su Nikolas i Perica dali sve od sebe ako ne sve dobar deo da nas prikazu najbolje sto mogu... :D

E Sky znas sta mi nije jasno Belgijanci oborise WR u 3D 2006 a Poljaci imaju bolji skor... kako???

Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!

:: Prva nagrada je 2000$..
:: Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl.
:: Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta
:: @Berettaxx
:: Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno.
SkyFire Re: Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:42 #108774

Nisam uspeo sve da ispratim..Dosao sam pred kraj jer sam imao neke obaveze..
Boduje se tako sto se sabere ukupno sve i sa SuperPI i 3D Mark-a pa se izvlaci celokupan score.Ne znam za 3D Mark,nisam video koliki je broj pojena ..
Ma naravno da su ljudi dali sve od sebe..Bas mi SpaceMaster rece da su radili punom parom..Opet kazem,ima tu dosta i do srece a ipak tu su dosli ljudi koji nisu amateri,svi su dobro potkovani sa znanjem.Sve to kad sastavis plus ko je vise imao srece sa primerkom HW-a eto ti rezultata!

:: Pratio sam i ja zajedno sa Berettom... svaka cast nasim momcima.... 6. mesto
:: Cini mi se da su imali malo bolju grafu (primerak) bilo bi bolje... mislim da su mnogo puki na 3DMark SM3, i za dlaku im pobeze bolje mesto u SuperPi 8M... ali sta sad... mislim da su Nikolas i Perica dali sve od sebe ako ne sve dobar deo da nas prikazu najbolje sto mogu... :
:: E Sky znas sta mi nije jasno Belgijanci oborise WR u 3D 2006 a Poljaci imaju bolji skor... kako??
:: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!
:: :: Prva nagrada je 2000$..
:: :: Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl.
:: :: Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta
:: :: @Berettaxx
:: :: Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno.
LonleyMax Re: Re: Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 17:48 #108777

broj poruka: 1475
Ne, ne... pricam konkretno WR za 3D Mark 2006! Belgija 31258 - Poljska 31526
Kaze mi Zajebani, ne znam da li je to njegova procena ili se cuo sa nekim tamo, da su neki radili i na hardwareskom modovanju...

Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!

:: Nisam uspeo sve da ispratim..Dosao sam pred kraj jer sam imao neke obaveze.
:: Boduje se tako sto se sabere ukupno sve i sa SuperPI i 3D Mark-a pa se izvlaci celokupan score.Ne znam za 3D Mark,nisam video koliki je broj pojena .
:: Ma naravno da su ljudi dali sve od sebe..Bas mi SpaceMaster rece da su radili punom parom..Opet kazem,ima tu dosta i do srece a ipak tu su dosli ljudi koji nisu amateri,svi su dobro potkovani sa znanjem.Sve to kad sastavis plus ko je vise imao srece sa primerkom HW-a eto ti rezultata
:: :: Pratio sam i ja zajedno sa Berettom... svaka cast nasim momcima.... 6. mesto
:: :: Cini mi se da su imali malo bolju grafu (primerak) bilo bi bolje... mislim da su mnogo puki na 3DMark SM3, i za dlaku im pobeze bolje mesto u SuperPi 8M... ali sta sad... mislim da su Nikolas i Perica dali sve od sebe ako ne sve dobar deo da nas prikazu najbolje sto mogu... :
:: :: E Sky znas sta mi nije jasno Belgijanci oborise WR u 3D 2006 a Poljaci imaju bolji skor... kako??
:: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!
:: :: :: Prva nagrada je 2000$..
:: :: :: Propratne nagrade su bile i Enermax napajanje i kingston memorija i GTX260 i sl.
:: :: :: Sve je to bilo i kod nas na Gigabyte OC takmicenju ali se nisu davale memorije i napajanja..Doduse koliko sam video,ovde su nagrade daju samo za prva tri mesta
:: :: ::
:: :: :: @Berettaxx
:: :: :: Tu je dosta i do srece.Zavisi kakav primerak CPU-a su uboli..Kod nas na Gigabyte takmicenju su bili losi Nehalemi a ni sa grafuljicama se nismo mogli pohvaliti.Nisu neki primerci za overklok nesto specijalno.
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Re: Re: Zanimljivo.. 17.04.2009. 18:41 #108782

Nisam bas siguran da je to dozvoljeno.Kod nas su radili Soft Mode,podizali su napon na grafikama i stime dobili bolji OC potencijal.Kad se vrate ,pitacu ih sta se desavalo..

:: Ne, ne... pricam konkretno WR za 3D Mark 2006! Belgija 31258 - Poljska 3152
:: Kaze mi Zajebani, ne znam da li je to njegova procena ili se cuo sa nekim tamo, da su neki radili i na hardwareskom modovanju..
:: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!
Boban75 Jedan Fali u timu 17.04.2009. 20:50 #108806

broj poruka: 23
Pa zar majstor kao ti nije otiso na takvo renomirano takmicenje,ali nadam se da ce i ostatak ekipe opravdati znanje i postaviti rezultat vredan uspeha!

SkyFire Re: Jedan Fali u timu 17.04.2009. 21:31 #108807

Hheheehe..De si Bobane puska te ubl`a..Sala naravno..
Pa nisam ja deo tima.Nasu zemlju predstavljaju SpaceMaster,Perica_barii i nikolas61.
Ja sam ucesnik Serbian Xtreme Team-a,clan foruma i takmicim se za njihov tim.
Tim je sastavljen mnogo ranije i pre nego li sam ja poznavao doticnu gospodu a i koji cu ima ja djavo a jos nisam ni iz BG-a
Nego zato su tu Overklokerska takmicenja na nasim prostorima gde ce moja malenkost biti uvek prisutna kao i sad na ovom poslednjem Overklok Takmicenju u Beogradu i SKC-u sto se zbio.

:: Pa zar majstor kao ti nije otiso na takvo renomirano takmicenje,ali nadam se da ce i ostatak ekipe opravdati znanje i postaviti rezultat vredan uspeha!
gile23 ... 17.04.2009. 21:41 #108808

broj poruka: 9121
Mi smo peti, a nagrade u kesu su veoma male samo 2000 dolara, ja mislim da za takav tip takmicenja nagrada treba da bude oko 10000 dolara, i jos da im daju obilatu opremu, nagrada od 1000 evra bi trebala da bude kod nas jer gledajuci neka druga takmicenja takva nagrada je veoma mala (ipak je to republicko takmicenje) i naravno racunarska oprema pride, samo jos jedno poredjenje u igrama glavna nagrada za jednnog coveka u WC3 je oko 10000 dolara, a ovamo na OC takmicenju za dvojicu 2000 dolara.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Direktno sa takmicenja,exluzivno ! 17.04.2009. 21:45 #108809

Evo jedne veoma zanimljive slike!
Dve nVidie rame uz rame:

http://xs538.xs.to/xs538/09165/p1040232320.jpg

I sto bi rekao moj prijatelj,citiracu ga : `Pa neka me neko ubedi sad da je ATI bolji od Nvidije`

Hebo i overklok,za ovo vredi ici

P.S.Sad je meni jasno zasto su oni 5-ti

gile23 Re: Direktno sa takmicenja,exluzivno ! 17.04.2009. 21:50 #108810

Mi nismo peti da sebe opovrgnem, nisam stigao edit zbog Sky-a, vidim da u opremi ima Intel X-25M SSD disk, ja ne znam da li su nasi momci uspeli uopste pre toga da se upoznaju sa njim, jer koliko vidim u Srbiji ga nema. S`obzirom koliko se ulaze u ovaj sport u Srbiji nasi momci su se odlicno pokazali. Svaka cast momci. @Sky mi imamo ribe na kutijama od grafa, kad skidas drivere i plus ovakve pomocnice. Znaci bolji smo vas .

Pozdrav!

:: Evo jedne veoma zanimljive slike
:: Dve nVidie rame uz rame
:: http://xs538.xs.to/xs538/09165/p1040232320.jp
:: I sto bi rekao moj prijatelj,citiracu ga : `Pa neka me neko ubedi sad da je ATI bolji od Nvidije
:: Hebo i overklok,za ovo vredi ici
SkyFire Re: Re: Direktno sa takmicenja,exluzivno ! 17.04.2009. 21:52 #108811

6-sti su,ja sam pogresno napisao broj..I meni se cini da su nagrade bile male ali sve zavisi od organizacije..Na takmicenju u BG-u se davalo dosta u hardveru,nije bilo novcanih nagrada.
Gile,vi ovo mozete samo da gledate sa svojih slicica na kutijama i diskovima od driver-a,mi imamo uzivo a mozes i da pipnes da se sam uveris da ne sanjas

:: Mi nismo peti da sebe opovrgnem, nisam stigao edit zbog Sky-a, vidim da u opremi ima Intel X-25M SSD disk, ja ne znam da li su nasi momci uspeli uopste pre toga da se upoznaju sa njim, jer koliko vidim u Srbiji ga nema. S`obzirom koliko se ulaze u ovaj sport u Srbiji nasi momci su se odlicno pokazali. Svaka cast momci. @Sky mi imamo ribe na kutijama od grafa, kad skidas drivere i plus ovakve pomocnice. Znaci bolji smo vas
:: Pozdrav
:: :: Evo jedne veoma zanimljive slike
:: :: Dve nVidie rame uz rame
:: :: http://xs538.xs.to/xs538/09165/p1040232320.jp
:: :: I sto bi rekao moj prijatelj,citiracu ga : `Pa neka me neko ubedi sad da je ATI bolji od Nvidije
:: :: Hebo i overklok,za ovo vredi ici
gile23 Re: Re: Re: Direktno sa takmicenja,exluzivno ! 17.04.2009. 22:23 #108815

Imamo i mi takav prikaz.

Pozdrav!

:: 6-sti su,ja sam pogresno napisao broj..I meni se cini da su nagrade bile male ali sve zavisi od organizacije..Na takmicenju u BG-u se davalo dosta u hardveru,nije bilo novcanih nagrada
:: Gile,vi ovo mozete samo da gledate sa svojih slicica na kutijama i diskovima od driver-a,mi imamo uzivo a mozes i da pipnes da se sam uveris da ne sanjas
:: :: Mi nismo peti da sebe opovrgnem, nisam stigao edit zbog Sky-a, vidim da u opremi ima Intel X-25M SSD disk, ja ne znam da li su nasi momci uspeli uopste pre toga da se upoznaju sa njim, jer koliko vidim u Srbiji ga nema. S`obzirom koliko se ulaze u ovaj sport u Srbiji nasi momci su se odlicno pokazali. Svaka cast momci. @Sky mi imamo ribe na kutijama od grafa, kad skidas drivere i plus ovakve pomocnice. Znaci bolji smo vas
:: :: Pozdrav
:: :: :: Evo jedne veoma zanimljive slike
:: :: :: Dve nVidie rame uz rame
:: :: :: http://xs538.xs.to/xs538/09165/p1040232320.jp
:: :: :: I sto bi rekao moj prijatelj,citiracu ga : `Pa neka me neko ubedi sad da je ATI bolji od Nvidije
:: :: :: Hebo i overklok,za ovo vredi ici
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Nikolasur Izveštaj sa takmičenja 21.04.2009. 16:44 #109246

broj poruka: 169

http://www.sx-team.com/forum/index.php?showtopic=2986&pid=16877&st=0&#entry16877

SkyFire ... 21.04.2009. 19:47 #109268

Ima lepih detalja..Vidim da nam se Nidzo lepo obrijao za takmicenje
Ali ono Enermax napajanje ce biti moje kad tad!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs