Devojka ima neki stari intel celeron na 2800 i neku asusovu plocu 512 ram itd. Problem: desava joj se da joj se zamrzne slika u win tj blokira, a nakon toga mora reset dugme. Tako i na svezem sistemu, kaze ona najcesce kada u firefoxu otvori vise prozora. Neki predlog sta moze da bude.Virus nije, temperature su uredu, bar tako kaze everest..
imam/imao sam ja taj problem sa athlonom na 1.7ghz... i nisam ga resio, ja kapiram da je ploca ili memorija...i koji god win da stavim on zabode,cak mi je padalo napamet da je otislo napajanje.al je tada vec bilo kasno za njega i uzeo sam novi komp
zato se taj athlon susi kod caleta i sluzi za kucanje u wordu i nesto malo za net. i zlatno pravilo sacuvaj ono sto si radio svakih 5 minuta :D ajde ako provalis sta je ti javi ovde!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.