Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Mala pomoc..
STRANA 1 OD 1
makini Mala pomoc.. 16.04.2009. 19:22 T16822

status: user
broj poruka: 97
Devojka ima neki stari intel celeron na 2800 i neku asusovu plocu 512 ram itd. Problem: desava joj se da joj se zamrzne slika u win tj blokira, a nakon toga mora reset dugme. Tako i na svezem sistemu, kaze ona najcesce kada u firefoxu otvori vise prozora. Neki predlog sta moze da bude.Virus nije, temperature su uredu, bar tako kaze everest..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Meni lici na napajanje... 16.04.2009. 19:25 #108646

broj poruka: 1475
probaj bilo cime drugim da opteretis komp da vidis da li ce se zamrznuti slika...
Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!

makini ... 16.04.2009. 19:40 #108647

broj poruka: 97
Ajd` probacu, mada, nekad radi i po par dana da ne zamrzne sliku, a nekada mu naleti period da trokne i po par puta na dan. Nepredvidiv je :)

xenox Pogledaj kondenzatore 16.04.2009. 19:51 #108652

broj poruka: 1407

Vid da se neki na ploci nije naduo ili ispustio gore tecnost. Oni mogu da te tako baguju. Mogao bi i memoriju da istestiras za svaki slucaj.

Seerauber Mala pomoc.. 16.04.2009. 20:09 #108656

broj poruka: 948
pogledaj da se nije napunio prasinom hladnjak procesora,tipujem 90% da je to i da se pregreje
alumiroi mislim da je firefox 16.04.2009. 22:02 #108680

broj poruka: 99
Mada, meni pukne isti (verzija 3) ali ne i win. Mozda i nije, ali je imao P4 na 2.8 mozda F3 ne voli Northwood na 2.8...
priest ee da 17.04.2009. 01:33 #108699

broj poruka: 96
imam/imao sam ja taj problem sa athlonom na 1.7ghz... i nisam ga resio, ja kapiram da je ploca ili memorija...i koji god win da stavim on zabode,cak mi je padalo napamet da je otislo napajanje.al je tada vec bilo kasno za njega i uzeo sam novi komp

zato se taj athlon susi kod caleta i sluzi za kucanje u wordu i nesto malo za net. i zlatno pravilo sacuvaj ono sto si radio svakih 5 minuta :D
ajde ako provalis sta je ti javi ovde!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs