Ovako. Treba mi preporuka za neki kuler koji je tih i koji hladi kako treba... Ali ne bih da trosim preterane pare do 20-25 €? Cisto da skinem ovaj moj stock sa AMD-a X2, koji hladi solidno, ali mnogo je bucan. Citao sam po forumu razne teme, ali nikako da nadjem nesto sto mi se cini ok.
brate, ako hoces dobar silent, nemoj dzabe da ulazes, jer za te pare ces imati samo problema...ili se zadovolji time sto imas, ili dodaj jos malo da budes siguran..
Ma znam ja da ne mogu da kupim nešto što je ultra za ove pare... Ali tako nešto mi ni netreba, bar ne za sada. Samo hoću da ovaj stock, posle godinu-ipo dana rada postao je previše bučan, zamenim nekim tišim... A na kraju krajeva predložite i nešto skuplje pa ćemo da razmotrimo...
Ja sam Ocz Vanquisher platio 1600 din, i on je ok, cuje se jedino kada mi je procesor na 100% pa pocne da se vrti na 2500 obrtaja, ali se to desava samo kada klokujem proc na preko 3200MHz, za hladjenje default brzina je extra, on je najjeftiniji model, ima mnogo boljih od njega... je bih uzeo nesto od ocz-a _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.