Jel neko od vas skidao hladnjake sa northbridgea ili sa graficke. Ja sam samo 2puta to radio i bilo mi je povuci-potegni (bukvalno :) ), a vidim ovde se prica o tome kao za dobro jutro. Zanimaju me vasa iskustva i preporuke u vezi tih prokletih plasticnih tiplova, i hladnjaka koji su zalepljeni lepkom. Jel koristite fen da ih zagrejete ili sta?
Sa tiplovima stisnes spic kljestima i gurnes na gore a sa trakom polako i pazljivo smices levo-desno a ne vuces na gore,fen ne pomaze.Cipove posle skidanja hladnjaka cistis alkoholom stavljas novu pastu ili traku i to ti je to. fetus
Ukoliko je upotrebljen termoprovodni ( ) lepak, onda je moj savet da se odustane od skidanja. Velika je verovatnoća da će i deo čipa ostati na hladnjaku.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.