Planiram u skorije vreme da kupim kuler za cpu.Posto bih kasnije(za nekih godinu dana)hladio neki quad cpu da li bi vindicator bio dovoljan?Quad-a bi razbio od kloka pa brine me da li bi temperature bile visoke?Trenutno kupujem ovaj kuler jer bih klokovao moj e7200 na 3,8ghz-3,9ghz!Nadam se da ce temp. biti niska.Ako ovaj kuler nije dovoljan za neki oc quad preporucite mi neki za slicnu sumu?
Ajde da ne otvaram novu temu,koji ja kuler da kupim za moj PHENOM II 920,hocu da mu narokam voltazu na 1.6v i da mi se ne pregreje??? Da li postoji tako nesto???
Cooler Master Gemini II bi ti dobro zavrsavao posao.
The Way It`s Meant To Be Played
:: OCZ Vendeta 2 ti ja sve sto ti je potrebno!!!!!! :: :: Ajde da ne otvaram novu temu,koji ja kuler da kupim za moj PHENOM II 920,hocu da mu narokam voltazu na 1.6v i da mi se ne pregreje??? Da li postoji tako nesto?? :: :: Da li bi mi Vendeta bila dovoljna???? :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
da se covek raspadne od bakra, naravno i tezi su od onih al, ocz-ovih, ali zato i imaju bolji temperaturni koeficijent po meni je zalman uvek bio i ostao, ne stide se ljudi da upotrebe kilo bakra za kuler
Zalman bi mogao da ti nabavim tj da te uputim ali bi ti preporucio Thermalright IFX14.Sa njim nema zime,Core 2 Duo,Quad,sve jedno!
I Want to believe - The truth is out there
:: Rado bih ja uzeo neki zalman ali kod nas ih slabo ima,a i preskupi su kod nas :: :: The Way It`s Meant To Be Playe :: :: :: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp?categoryname=Coolers&categorySecond :: :: :: :: da se covek raspadne od bakra, naravno i tezi su od onih al, ocz-ovih, ali zato i imaju bolji temperaturni koeficijen :: :: po meni je zalman uvek bio i ostao, ne stide se ljudi da upotrebe kilo bakra za kule :: :: :: :: :: :: uls :: :: :: ::
sam to hteo da pitam ima li ih uopste kod nas inace bakar bolje provodi toplotu 1.6 puta u odnosu na aluminijum, ali je gusci 3.3 puta bas sam proverio to sada, znao sam, ali kao i vecina stvari, isparilo mi iz mozga ovi pure copper znaju da budu prilicno teski
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.