Upravo sam cekao sat vremena da prebacim film od 370 mb na sd karticu telefona preko usb-a. Tragedija... Uzeo bih neki BT(valjda je brzi), ali nemam pojma koji...Ranije sam imao neki dongle(ne znam ko je bio proizvodjac) sa BlueSoleil softverom koji nije hteo da radi s pola uredjaja, pa ako imate neki koji solidno radi, predlozite...Hvala!
Tek ćeš sa BT videti šta je tragedija. Kupi čitač kartica, izvadi SD iz telefona i prebacuj preko čitača. Inače BT nikako da proradi kako treba, više je problem u softveru nego u uređajima.
Posle Mustek BearPaw-a 1200CU Plus BlueSoleil je na drugom mestu. Kršinski raspad. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: blue soleil -a..... JEDNO od NAJGORIH parcadi hardware-a :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Bio sam toliko zaslepljen sporocom da nisam ni razmisljao...uzecu lepo citac kartica... A BS i Mustek....pa, dodao bi im, onako ravnopravno, i MSI cdrw....narezao mi 1 i po disk i umro. Uze ga budala zbog izgleda(i dobrih rv u nepristrasnim casopisima)...ali bio sam mlad i lud...Zato sad pitam na Berzi :-)
Vala bas ko sto kazes tri muskerara `krseraja`, MSI, Mustek i BS...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Bio sam toliko zaslepljen sporocom da nisam ni razmisljao...uzecu lepo citac kartica... A BS i Mustek....pa, dodao bi im, onako ravnopravno, i MSI cdrw....narezao mi 1 i po disk i umro. Uze ga budala zbog izgleda(i dobrih rv u nepristrasnim casopisima)...ali bio sam mlad i lud...Zato sad pitam na Berzi :- :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
pogledaj koje brzine podrzavaju i te kartice jer su i one uzasno spore same po sebi, pogotovu one jeftinije
ono sto mi nikako ne ide u glavu su oni ogromni usb flash-evi, od po 16, 32, 64GB pa ko ce cekati da se to napuni a najbrzi podrzavaju 20-30MBps za pisanje, a ni citanje sa njih nije nista brze 64GB~65500MB/30MBps=36min, a to je racunica za najbrzi inace najveca vecina ovih memorija radi na 5-10MBps, sto mu onda dodje na cirka dve cuke za punjenje ovog od 64GB inace ovakva racunica je nesto najokvirnije moguce, vremena su nazalost, sigurno i duza, veca, mnogo
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.