Drug ima pomenuto kuciste koje ima na sebi mikro prekidac koji javlja ako je kuciste otvoreno. Probllem je sto pri paljenju kompa izbaci odma da se pritisne F1 jer je kuciste otvoreno iako je zatvoreno. Probao sam mikro prekidac i radi, kablic je uredno povezan na plocu, cak sam trazio po biosu da se iskljuci ta opcija ali je nisam nasao. Sta moze biti uzrok i da li sam prevideo neku opciju u biosu da iskljucim tu proveru.
Mora da postoji opcija u BIOS-u da se ugasi, osim ako nije ubagovao BIOS, nek resetuje BIOS za svaki slucaj, imao sam slican problem, a uopste nisam imao prekidac na kucistu, niti sta slicno tome.
:: Vidis flesovanje biosa mi nije palo na pamet. Probac :: :: Covek ti je savetovao resetovanje (clearing of c-mos) a ne flashovanje BIOS-a. Naravno, mozes da probas i ovo drugo, ali budi oprezan!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.