prvo, ne znam koju plochu imash. Stavi FSB na 400 a multi na 9 i imacesh stabilnih 3.6GHz za svaki dan. Memorija ako ti je na 800MHz po defaultu (ne znam koju imash) ja sam za GEIL Black Dragon stavio 2v i gledaj da je ne OCujes bas mnogo s obzirom da nisi upucen. Za CPU voltaza bi trebalo da bude dovoljna 1.36 ali opet zavisi od ploche. Koliko kvalitetnu ima naponsku pa koliko padaju naponi prilikom opterecenja. Morash mi napisati tachno shta imash josh. Plocha, memorija, grafika i napajanje i naravno i ono najvaznije - za sta koristish taj komp? OLE!
:: :: OK brate ali kako:) :: :: :: moj primerak je isao do 4GHz, To ti je M0 revizija :: :: odlican kloke :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kako owo oweR?
Za 3,5GHz stavi: - C1E Support treba postaviti na disabled - PCI-express frekvencija sa AUTO na 100MHZ (kod nekih ploca pise 33MHz) - FSB na 333MHz - Memorijski multiplikator na 2,5
Ma cekaj co`eche nek` nam kaze ``kusur`` konfiguracije. Necu da lupam na slepo...
:: Za 3,5GHz stavi :: - C1E Support treba postaviti na disable :: - PCI-express frekvencija sa AUTO na 100MHZ (kod nekih ploca pise 33MHz :: - FSB na 333MH :: - Memorijski multiplikator na 2, :: :: :: To je to... :: :: :: :: ::
nazalost SKY, ja sam samo suvise dobar pa zelim da pomognem, u opvom slucaju jbg, grska moja...
:: Kako neko zeli pomoc tj trazi a neda ni osnovne informacije o svom sistemu!Nije ni vredno truda pisati jer su ove teme ovakvog tipa smesne :: :: Naucite da vise ne duplirate teme!!!! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Upisi na gugle samo e7(ako te mrzi dalje),i izaci ce bar gigbajt informacija o E7xxx,a imas naravno i ovde pretragu.Mislim da su taj proc ovde`pojeli` P.S.Mozda ovde Xeon-i zablokiraju prilikom pretarge E7xxx - too match info...
Evo i mali demo:
1 Rem ***Pc Berza E7xxx overclock*** 5 Server#1 10 If E7xxx>8xxx Then Goto server #2 11 Rem Server #2 20 Server #2=Srever #1+Rame uz rame+10 :Step -1.10:Beep 1.1 30 Print Poke 12334,155 Run K Break...C...
:: Ma cekaj co`eche nek` nam kaze ``kusur`` konfiguracije :: Necu da lupam na slepo.. :: :: :: :: Za 3,5GHz stavi :: :: - C1E Support treba postaviti na disable :: :: - PCI-express frekvencija sa AUTO na 100MHZ (kod nekih ploca pise 33MHz :: :: - FSB na 333MH :: :: - Memorijski multiplikator na 2, :: :: :: :: :: :: To je to... :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.