Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Napajanje
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Napajanje 22.03.2009. 03:01 T16310

status: user
broj poruka: 1621
Ortak ima neku nesrecu od KME napajanja-450W(na E5200, 2gb rama, 8500GT i 1hdd) koje je bucno k`o djavo...kao da horda Orkova nadire...u stvari, ne bi se Orkovi culi od njega...Posto je sve novo i dobro radi, dal` da samo stavimo tisi cooler ili da uzme novo napajanje(neki LC 420W-20ak evrica)?

Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy To 22.03.2009. 04:57 #104536

broj poruka: 4163
K(R)ME je ista nakaza iz porodice freak-ova, zajedno sa braćom BPS, FRONTIER, REX POWER itd koje ljudi zovu napajanje. Qpi taj LC ništa jače mu ne treba.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

DmasteRNo1 Nek se reši bede što pre 22.03.2009. 08:02 #104540

broj poruka: 6103
da ne bi pored K(R)ME-ta, kako reče Servispc, menjao još koju komponentu. Ja sebi ne bih dozvolio da mi uvale tako nešto.

Šefe, koji ti je vrag?

obradmi Neka uzme lc power 22.03.2009. 10:12 #104543

broj poruka: 7725
imas u tom rangu TT od 400 W,sa promenom kulera ne bi nista postigao ,verovatno Kinez nema regulaciju broja obrtaja pa je zato bucan.
Sub-Z Ma da, koja regulacija rpm... 22.03.2009. 11:05 #104548

broj poruka: 1621
Dobro da ima struje...Gledao sam taj TT LitePower, kazu da nije bas efikasno(mada realno ni ovaj komp nije neki potrosac) i da zna da bude bucno...A i 10ak evra je skuplji. Uzecu LC, pa cemo videti. Hvala svima na predlozoma. Poz!
Fiat iustitia, et pereat mundus

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs