Dvoumim se imedju ova dva kulera za procesor.Oba imaju dobre performanse i tiha su. Imam intel e7200 i treba mi kuler za blagi oc nista extremno(do 3.5 ghz), i najbitnije mi je da kuler bude tih, tosta tih, da izgleda lepo i da nije bas pretezak za montazu kao neki cooler masterovi tipa gemin 2 s, koji me je zbog toga odbio od kupovine! Pa mi treba savet za koji da se odlucim, moze i neki treci kuler pod uslovom da zadovoljava kriterijume!!! Imam kuciste thermaltake soprano dx (midi tower) . Hvala unapred.
Da ti ja nesto kazem, ti sad ces da puknes te 3000 za kuler, bolje da si lepo uzeo E8400 sa box kulerom oc-ujes ga na nekih 3.4GHZ stabilno sa box kulerom i miran si, a ne da se cias sa tim E7200.
Mislis a, pa to nije losa ideja. Nego jedino sto sad moram da prodajem ovaj moj procesor, pa onda da kupujem novi! Iskreno vec duze vreme se razmlisljam da uzmem nov kuler i nikako mi se neda, mozda i nebi trebalo da ga menjam jer ovaj stok radi sasvim korektno! i sve ocu da o.c. i nikako da stignem, kao nema potrebe sve mi igre lepo rade. Sta znam, bilo bi najbolje kad bih uzeo neki intel 8400,8500. videcu, hvala u svakom slucaju!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.