Iskljuciti Cool ‘n’ Quiet Iskljuciti C1E Iskljuciti Spread Spectrum Iskljuciti Smart CPU Fan Control Rucno podesiti memory timings Windows power option podestiti na high perfomance
ali ovo se nekako poklapa sa onim sto sam ja utvrdio u praksi ,pa sam zato i objavio,manje vise uz neke finese to je to. @nenika Cpu ok ,mada bi ja isao na ovu plucu koriscenu u testu postizu se dobri klokovi i sa nvidia chipset-om vidim na cpu-z validatoru ,ipak ne sumnjam posto je Asus u pitanu da je losa,malo procesljaj net o toj ploci po net-u cisto da bi se uverio da ljudi nisu imali nekih problema.
OCCT je daleko bolji test stabilnosti od prime95...i jedan i drugi mislim da koriste iste iteracije za proveru stabilnosti, ali je OCCt mnogo bolje softverski odradjen, nudi dosta opcija kao i pracenje temperatura i voltaza i generisanje grafika na kraju testa sto moze biti veoma korisno... http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.