Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Stara konfiguracija
STRANA 1 OD 1
TurboForce Stara konfiguracija 04.03.2009. 11:17 T15899

status: user
broj poruka: 302
Sve mi se vise cini da mi moj stari komp sporije i sporije radi, kao motor kod kola, kao da je na izdisaju ili su aplikacije postale toliko zahtevne da ih jednostavno sporo otvara.

Mislim se da zamenim pastu ispod procesora i cipseta mada temperatura procesora ne prelazi 55c kad je opterecen a cipseta 50c.
Procesor intel 2.4Ghz soket 478
Ploca Asus P4v800D-X
1GB rama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Ne znam... 04.03.2009. 16:25 #100682

status: user
broj poruka: 1509
A sta ti znaci to sto ces staviti novu pastu?
I da ti nova termalna pasta spusti temperaturu (pod uslovom da ti stara pasta ne valja) neces dobiti nikakve performanse sto se tice rada, jedino ti temperature mogu biti manje za koji stepen...
Nisi napisao koje aplikacije koristis, ali ako imalo zahtijevaju jaci procesor taj ti Pentium (ili ne daj Boze, Celeron) nece bas puno pomoci... U najboljem slucaju to kod tebe moze biti Prescott sa 1MB L2 cache memorije i 533FSB...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs