Prijatelima je izgoreo kabal na banderi i prespojio nesto tako da je u kuci napon bio 380v, pored kompa su crkli i jos neki uredjaji. Kad sam otvorio napajanje dva kondezatora su se upiskila a osigurac prso, zamenio sam napajanje i kad se upali komp rade ventilatori 3 sekunde pa odmaraju pa opret u krug pa ne rade po 5min pa se sam krene paliti ali samo na 3 sekunde. Pppppiipppp nema pri paljenju, grafiku i memoriju sam testirao i rade ali procesor i plocu ne mogu. Cak sam vadio i bateriju. Procesor je Atlon 2500+ soket A Ploca A7N8X-X
Grafa, hdd, ram, muzicka, modem... peziveli ali plocu (slicnu A7V8X-X) i cpu (Athlon 2000+) ne mogu da testiram... samo sto ja ne znam sta je na ovoj uzrok spaljivanja posto je ceo 20 pinski konektor na maticnoj crn... e sad kondenzatori su ok is nigde nema crnog po komponentama... ja sam uzeo da zalemim novih 20 pinova bez plastike na maticnu da mi mogao da proverim cpu.... tu kod tebe ja bi rekao da su obe komponente geknule i maticna i cpu...
Probaj da je zakopas u pesak,da izvuce visak struje
:: Prijatelima je izgoreo kabal na banderi i prespojio nesto tako da je u kuci napon bio 380v, pored kompa su crkli i jos neki uredjaji. Kad sam otvorio napajanje dva kondezatora su se upiskila a osigurac prso, zamenio sam napajanje i kad se upali komp rade ventilatori 3 sekunde pa odmaraju pa opret u krug pa ne rade po 5min pa se sam krene paliti ali samo na 3 sekunde. Pppppiipppp nema pri paljenju, grafiku i memoriju sam testirao i rade ali procesor i plocu ne mogu. Cak sam vadio i bateriju :: Procesor je Atlon 2500+ soket :: Ploca A7N8X- :: :: Da li je ploca riknula?
Gde je sad onaj lik: `Ma ploče -X su odlične i stabilne, mnogo vi s_rete!` _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na 380v crkavaju sporeti,bojleri...,a nece ploca x serije.Hehe
:: :: Gde je sad onaj lik: `Ma ploče -X su odlične i stabilne, mnogo vi s_rete! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Asusova naponsaka sekcija je uvek bila losa,te A7V8*-* su jako osetljive na jako slabe strujne udare,najmanji kurslus moze da ih spali,a inace do rade su odlicne,meni se spalila A7N8-X DELUXE!!
To što si napisao da si imao nepostoji. Postoji sledeće:
A7N8X-X A7N8X A7N8X Deluxe
Ne postoji `-X Deluxe` jer se to kosi jedno sa drugim. A7N8X Deluxe je dobra ploča, ali A7N8X-X i A7V8X-X su sotone. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Asusova naponsaka sekcija je uvek bila losa,te A7V8*-* su jako osetljive na jako slabe strujne udare,najmanji kurslus moze da ih spali,a inace do rade su odlicne,meni se spalila A7N8-X DELUXE!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
koja se desila pre mozda dve godine u Zajecaru je da je usled neke gadne oluje pracenje nenormalnim munjama u nocnim satima popizdeo glavni trasformator za grad i poceo da baca 500V nekoliko minuta. Sve sto je bilo makar prikljuceno na napon je spaljeno a da ne govorim o onima koji su mozda gledali TV, komp i slicno.
Kada zapreti neka tako gadna oluja ja sve elektronske uredjaje u stanu iskljucim sa napona. Zahvaljujuci tome sam sprecio da se moji debelo osamare po dzep.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.