ako ti u servisu besplatno/jeftino postave dijagnozu, i ako popravka nije skuplja od 10-15 evra, mozda vredi da razmislis. mada sa druge strane, neispravno napajanje moze da ti napravi haos od kompa tako da... pogledaj po oglasima/daj oglas, naci ces sigurno ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Eto, da maknemo pare, i da kažemo da se novčano isplati (pretpostavka). Onda, ostaje sledeće: crklo je sa svojim originalnim delovima. Šta će tek biti kad staviš ono što može da se nađe na našem tržištu? Misliš da je to kvalitetnije? Meni se čini da je to bacanje para. Tek uz izuzetno povljnu računicu - jeftinu popravku - to napajanje bi mogao da koristiš pod istim `licencnim` uslovima predostrožnosti, kakve preduzimamo za kineska napajanja, dakle.... dakle... ne znam ni ja za šta. Neki celeron valjda. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.