Kakvi su proizvodi ove firme? Znam da rade lepkove za sve i svasta a zanima me da li neko ima li zna kakav im je Glue Gun Super koji je onaj pistolj lemilica sto topi plasticne umetke i tako lepi. Deluje kao da je od cvrste plastike slicne Makita alatima (zelena kompozitna), rucka se sama vraca a ne kao kod pijacnih od 5e da moras sam, jace greje, ima deblji kabl i gumiran vrh, snaga 20-60W, iz Holandije. Kosta 20e
Renomirana je firma,sa odlicnim proizvodima,od epoxi lepkova,tecnog metala itd.Sigurno je i taj glue gun dobar.Naravno treba traziti i nihove patrone,posto kvalitet lepljenja najvise zavisi od njih.Poz!
Imam Bison epoxy metal (lepak) koji mi je preporuchio kolega koji je na Mondeu lepio njime neki deo od pumpe. Sa Bisonom sam zakrpio kadu i to drzi jbe mamu, da ne verujesh, A platio sam ga deset puta manje nego shto je kada. 20 evra za alat uopshte nije mnogo. `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva`
`Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva`
:: ...back in the days, ja sam sa jednim zetonom sa Guileom stigao do Bisona. I umlatio me cas posla. Tako da mogu reci iz iskustva da je prilicno mocan.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.