Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
popravka garfickog cipa!!!
STRANA 1 OD 1
marko4bg popravka garfickog cipa!!! 19.02.2009. 18:59 T15587

status: user
broj poruka: 15

Poazdrav svima, imam soni vaio laptop PCGZ1SP, na kome se odlemio garficki cip(ati mobility radeon 7500 16mb), moje pitanje je : POSOJI LI NEKAKAV SRVIS GDE MOGU DA POPRAVIM/ZAMENIM, GRAF.CIP OVDE U BG.,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- RE 19.02.2009. 19:37 #97765

broj poruka: 3529
Ako nije crkao, samo se odlemio, popravku mozes odraditi u bilo kome iole ozbiljnijem el. servisu, kao recimo Japan elektronik i sl. takodje mozes i u `pcklinika` i jos u recimo `F-Kom`.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marko4bg hvala 19.02.2009. 19:46 #97769

hvala ShonE, mislim da se nije pokvari vec se samo odlemio, odnecu ga u servis valjda moze da se popravi, pozdrav

Stripy Zaobiđi 19.02.2009. 20:36 #97776

broj poruka: 4163
pisi kliniku

MACHINE @#$#%&^*&^!~ 19.02.2009. 20:46 #97780

broj poruka: 5710
Jos neka me neko prosvetli ko u zemlji Srbiji ima linuju za inspekciju i lemlejnje BGA chipova...ja nisam cuo osim za onu u Arilju sto su radili Xelo, firma BlueStar

A N G E L

marko4bg cuo sam od nekih.. 19.02.2009. 20:58 #97783

da je tehnika po kojima se ovi cipovi leme za plocu slozena(suvo lemljenje), ne razumem se i ne znam koloko ce takva popravka kostati...posle, kolko ce trajati.. ko ce ga zanti probacu da ga popravi u nekom `servisu`, pa sta bude,

-ShonE- Re: cuo sam od nekih.. 19.02.2009. 22:48 #97810

broj poruka: 3529
Ne znam odakle si, ali probaj da vidis sa momcima iz F-Kom-a, nalaze se na NBG-u u ulici Bulevar Zorana Djindjica, ja sam kod njih popravljao grafiku, lik mi rece da bez problema menja gpu na grafici i sve zivo....!

::
:: da je tehnika po kojima se ovi cipovi leme za plocu slozena(suvo lemljenje), ne razumem se i ne znam koloko ce takva popravka kostati...posle, kolko ce trajati.. ko ce ga zanti probacu da ga popravi u nekom `servisu`, pa sta bude,
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marko4bg hvala 19.02.2009. 22:56 #97813

ok hvala, odnecu sutra, bolje da vidim sta moze da uradi, Barajevo, pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs