E ovako,imam utisak da mi se phenom II greje,kuler nije sigurno u pitanju,pretpostavljam da je do paste posto sam na prvoj ugradnji stavio neku staru pastu koju sam kupio u MICRO PRINCU tamo kod beogradjenke!!!!
Koja je dobra pasta za njega,i molio bih da mi kazete gde ima da se kupi i koliko kosta,procesor je overklokovan!!!
Ovo je nesto najbolje sto postoji za te stvari. Ne kazem motda ima i bolje, ali ova je sjajna, koristi samo nju, ne bih stavio nista. Ako bas nema onad taj Cooler Master NanoF. Dok ne nadjes AC 5
nano fusion je odlicna pasta...ima samo jednu manu, tesko se razmazuje...ali sam joj provalio foru...stavljam po malo alkohola dok razmazujem, to je malo razmeksa i onda mogu lepo da je razvucem u izuzetno tanak sloj...onda jos malo legnem na kuler i to je to :) Artic Silver 5 je jedna od najboljihm, ali ja je kod nas nikad nisam nasao po radnjama...Noctua NT-H1 i ni ona nije losa...uostalom, pogledaj ovde pa vidi sta mozes da nadjes... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=1&limit=1&limitstart=0
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.