E4500@3200 Hyper TX 2 GA-P35-DS3L 2x1GB Black Dragon 800mhz Asus HD3870 Corsair 520 w
Odjednom je poceo da se restaruje. 3 puta danas i to sva tri puta kad nista nisam radio. Skidam nesto sa rapida i torenta i to je sve. Nijednom se nije restartovao u toku igranja igrica(Crysis trenutno igram). Sa ovim klokom je prosao 3 i po sata orthosa bez problema. Od muke sam podigao napon i za cpu i za ram(malo naravno) ali se i posle toga restartovao.
BEGINNING DUMP OF PHYSICAL MEMORY PHYSICAL MEMORY DUMP COMPLETE.
Jedan restart je bio u toku surfovanja, a druga dva dok sam gledao tv, znaci nisam pipao komp i samo vidim plavi ekran.
Naravno temperature su normalne, od 25-28 stepeni u idle-u
Da nije mozda nesto do Windowsa, s obzirom da sam se ovih dana zezao sa overclockom, pa je bilo dosta resetovanja zbog nestabilnosti, sto neposredno po dizanju sistema, sto u toku nekih testova ( u pokusajima da ga nateram da radi na 3.5 pa i 3.6 :))))
Sad sam u biosu stavio na `Load optimized default` ili kako vec pise, i cekam novi restart
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Defective memory (including main memory, L2 RAM cache, video RAM) or incompatible software (including remote control and antivirus software) might cause this Stop message, as may other hardware problems (e.g., incorrect SCSI termination or a flawed PCI card) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Tesko da ce biti memorija ali lako da ce biti ploca! Probaj sa jednim pa sa drugim modulom ako se ponovi u oba slucaja nosi plocu na reklamaciju i u buduce ne uzimaj to smece. Ploce serije i3 (P35 pogotovo) su, zvanicno potvrdjeno, imali najveci broj otkaza u istoriji firme Gigabyte...pa ti sad vidi
Meni je dobar deo poluispravnih GA ploca imalo upravo te hard resete iz cista mira...od tada nikada vise nisam ugradjivao GA.
Meni ove poruke u heksa kodu lice na memoriju ili memorijski kontroler koji je kod te serije Intela na maticnoj ploci ili eventualno neko pregrevanje u kucistu t.j kuciste nema zadovoljavajuce kulere.
Nas narod ili vozi Juga ili ima Gigabyte maticnu plocu...
@Phobo, Deklokuj sve pod br. 1, pa probaj onda sve zivo sto se savetuje po forumu, mrzi me da pisem... potrazi malo.. bilo je milijardu tema
Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Tesko da ce biti memorija ali lako da ce biti ploca! Probaj sa jednim pa sa drugim modulom ako se ponovi u oba slucaja nosi plocu na reklamaciju i u buduce ne uzimaj to smece. Ploce serije i3 (P35 pogotovo) su, zvanicno potvrdjeno, imali najveci broj otkaza u istoriji firme Gigabyte...pa ti sad vid :: :: Meni je dobar deo poluispravnih GA ploca imalo upravo te hard resete iz cista mira...od tada nikada vise nisam ugradjivao GA :: :: :: A N G E L :: :: ::
:: Tesko da ce biti memorija ali lako da ce biti ploca! Probaj sa jednim pa sa drugim modulom ako se ponovi u oba slucaja nosi plocu na reklamaciju i u buduce ne uzimaj to smece. Ploce serije i3 (P35 pogotovo) su, zvanicno potvrdjeno, imali najveci broj otkaza u istoriji firme Gigabyte...pa ti sad vid :: :: Meni je dobar deo poluispravnih GA ploca imalo upravo te hard resete iz cista mira...od tada nikada vise nisam ugradjivao GA :: :: :: A N G E L :: :: : ... Black Dragon. Zato ju je Geil brze-bolje povukao iz proizvodnje (tako sam barem ja cuo). Medjutim, osim pregrevanja (CPU i/ili GPU i/ili north bridge) moze biti da je napajnje neispravno - ne daje stabilane napone, tako da posle izvesnog vremena (racunajuci od momenta ukljucenja PC-ja) vrednosti ovih napona padaju ispod donje dozvoljene granice.
meni su driveri za xi-fi pravili problem takav zato pitam...
Ajd uzdravlje :)
:: Onu budjavu integrusu sa ploc :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: Koju zvucnu imas :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.