ja sam ranije imao Asus M2N-X plocu i procesor AMD 4000+,bez problema su radili godinu dana,dok mi nije ploca pocela da zeza sa zvukom.Moj savet ti je da bezis od ploca sa oznakom na kraju:x,se..........
SE ... kao SECOND EDITION, bezi od tih ploca, mene je jedna zezala tako sto je pucao windows kad bih stavio ram da radi u dual channelu. Jos ja mislio da je graficka, jer se to desavalo u igrama, promenio 3 graficke i na kraju izvadio 1 ram i shvatio da je ploca u k.... jer i sa drugim ramom je radila zasebno. Sta reci do STRASHNO
:: :: Zanima me jeli probao neko ovu micro atx plocu da pokrene i kako?
Bezi od `X` a ako vidis `MX` zapali je odmah. Na mom davno crknutom X-u je prvo riknula zvucna (a bila je i ovako zestoko g@vno), Bios je posle tacno (dotle je sve radilo ok) 1 god poceo samog sebe da menja (promenio sam bateriju, brisao CMOS milion puta, flesovao 10 verzija Bios-a i nije pomoglo), sam je menjao brzinu procesora, tajminge memorije, nije hteo da sacuva neka podesavanja, dozvoljavao je promenu mnozioca na zakljucanom procesoru (AMD), ako sam sobu luftirao preko zime pa je temp recimo 18c, nema sanse da se ukljuci kompjuter,............. `par ekselans` shiiiit Cak sam kupio i novo kuciste sa novim napajanjem, Chieftec Dragon - dx 01 - 410W, a to napajanje koristim i dan danas na konfiguraciji koju sam uzeo pre 30 dana, i racunar radi perfektno ( cak i na sobnoj temp od 16c se pali bez problema)
edit: da zaboravih da dodam da je na kraju crknula `skroz` uz agoniju nebuloznih problema koje sam imao zadnjih 10 dana njenog zivota... proc, grafu i memoriju sam prodao, i tim ljudima te komponente rade dan danas, sto znaci da je iskljucivo ploca bila shiiit
edit 2:AMD sa oznakom LE je dobar koliko asus sa oznakom X... koliko para toliko i muzike... jbg
Ufff, na prvom SS-u pise fsb 730MHz a za voltage ne pise nista... zanimljivo...... to je radio Photoshop... ili me pljuni posred face Pa Asus Maximus Formula II gura 600MHz sa intel procesorima koji su skuplji citavih 10x puta od tog amd-a Ako gresim unapred se izvinjavam
P.S imam video na kojem se biblija od Intel Procesora (PIV) klokuje na 5.25GHz al` sa hladjenjem tecnim azotom: http://www.youtube.com/watch?v=AdbsnEYr0wA Ali to ne znaci da ce tebi na Asus MX- da radi za vazdusnim hladjenjem, pozz
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.