Samo dizi mnozilac,ide na 3.1 ghz sa box kulerom sa malo dignutom voltazom,3.3ghz sa boljim kulerom...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Asus M3A78 NB770 + SB70 :: AMD X2 7750 BlackEditio :: 2x1GB Kingston HyperX DDR2-80 :: :: Dajte predloge za neki stabilan overclock, sa i bez dizanja napona...koji sve parametri da se presteluju i od kojih vrednosti krenuti...thanx :: :: :: A N G E L ::
Kako sljakaju M3A78 i 7750? Trebalo bi da uzmem komp(za igre i ostalo), pa sam u dilemi...izmedju 7750 i nekog X4(Phenom II mi je skup)...Mislio sam i DFI LanParty 790FXB(Asus M3A79-T je, opet skuplji)...Hvala...
Dobro, fina plocica i fin CPU, po meni kada se clockuje na 3GHz izadje kao E7200 i neki P45 a jeftinije, mada ga pored3e sa E5200
A N G E L
:: Kako sljakaju M3A78 i 7750? Trebalo bi da uzmem komp(za igre i ostalo), pa sam u dilemi...izmedju 7750 i nekog X4(Phenom II mi je skup)...Mislio sam i DFI LanParty 790FXB(Asus M3A79-T je, opet skuplji)...Hvala.. :: :: ::
Mogu cisto da dodam jednu stvar a da me ne gadjaju jajima...? Imam DFI Dark sa intel platformom, ali verujem da su i sa amd-ovom ploce istog kvaliteta, pa bih ti u svakom slucaju preporucio dfi (za klokanje dusu dalo) pozz
:: Kako sljakaju M3A78 i 7750? Trebalo bi da uzmem komp(za igre i ostalo), pa sam u dilemi...izmedju 7750 i nekog X4(Phenom II mi je skup)...Mislio sam i DFI LanParty 790FXB(Asus M3A79-T je, opet skuplji)...Hvala.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.