Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Bios ..potrebna pomoc
STRANA 1 OD 1
vlajkic Bios ..potrebna pomoc 31.01.2009. 11:10 T15064

status: user
broj poruka: 609

Naime imam neki uredjaj (touch screen,ploca procesor memorija)all in one..nije mi nalazio sata disk( koji je i jedina moguca varijanta) pa sam promenio bios na noviju verziju..opet to nije radilo pa sam pokusao jos noviju verziju biosa..e tu nailaze problemi..flash biosa je zakucao na pola i tako stajao sat vremena..naravno iskljucio sam ga na silu...i nista ...nema slika nema ton...takvu istu plocu nemogu da nadjem , znaci od identicne ploce i bios cipa nema nista..ima li neko ili zna nekog ko radi eprom programiranje da mi se javi na mail vladimirdjuric82@gmail.com ili na 060/3672-860 da vidimo moze li da se upise bios ponovo..unapred hvala svima na pomoci...pozzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic ......... :-( 31.01.2009. 18:29 #93706

status: user
broj poruka: 609

nije valjda da niko nezna nikog ko se time bavi..servispc?machine?bax?pisko?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs