Pa nema tu mnogo mudrosti...dizi mnozilac procesora pa dokle ide...kad nece vise da udje u win,eventualno dobijes crn ekran,podigni malo voltazu procesora,ako digne win opet dizi mnozilac pa mu nadji maximum na kom je stabilan... Nedavno je nesa23c imao muke zive sa overklokom ovog procesora,i najvise sto je uspeo sa box kulerom je 3.1 ghz stabilno... ni ti ne ocekuj vise sa box kulerom...mozda 3.2 ghz...mozda...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: K`o sto naslov kaze, potrebna mi je vasa pomoc oko setovanja moje masine, kako bih izvukao njen maksimum :: :: Imam Asus M3A78 uparenu sa Athlon 7750+ Black Edition Box kuler i 2x1Gb Kingston HyperX na 800MH :: :: Treba mi pomoc oko setovanja BIOS-a za overclock i slicno. Hvala unapre :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.