Pa proveri kablove dal su dobro vezani za plocu..Udji u bios pa pogledaj da ti nisu iskljuceni USB portovi... Ako imas instalacioni CD od flash-a,software,probaj tako...Neki imaju..
I Want to believe - The truth is out there
:: Probao sam i drugi flash i nece :: Pomozite ljudi bas mi je hic ::
Pogledao sam u BIOS-u i koliko sam video sve je onako kako je bilo i pre formatiranja. Ja nisam nista cackao. Nemam Cd instalacioni!Imam Kingstona od 512mb i uvek ga je pre formatiranja prepoznavao i posle,ali sada me posteno zeza,ne znam sta mu je
Definitivno je onda nesto u win-u!Nesto je izbrljavilo..
:: Pogledao sam u BIOS-u i koliko sam video sve je onako kako je bilo i pre formatiranja :: Ja nisam nista cackao :: Nemam Cd instalacioni!Imam Kingstona od 512mb i uvek ga je pre formatiranja prepoznavao i posle,ali sada me posteno zeza,ne znam sta mu je
Ja sam komp malo pre formatirao,i naravno da hocu da imam SP3,ali mi se on nalazi na flash-u i ne mogu da ga instaliram! Ne prepoznaje mi ga u My computer-u
Malo je cudno da tako radi jer ga uopste ne vidi kao new device!Sumnjam da ce win i t ad da vidi ali moze da se desi..
:: Start desni klik na my comp izaberi Manage pa zatim Device manager nadji ga tu i update preko internet :: :: ili ako ti je izbacio found new device preko njega update preko interneta sacekaj jedno 5 - 10 minuta i to ti je to
1.Da li si ubo flash direktno u plocu tj. da li si koristio usb do sada i da li je pre radilo? 2.Ako imas USB sa prednje strane moguce da nije povezan odgovarajucim zicama sa plocom. 3.Malo ga produvaj i ubodi ga direktno u plocu 4.Crko ti je flash
Uvek je radio ovaj napred usb ulaz na kucistu. Ubadao sam ga i u plocu pozadi nece. Nije mi crkao flash jer mi radi na drugim kompovima. ruke su mi vezane,vec sam popizdeo
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.