Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Potrosnja struje?
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Potrosnja struje? 23.01.2009. 12:30 T14810

status: user
broj poruka: 1621
Cisto informativno(mislim da je vec bilo ovakvih postova ali ne mogu da nadjem), koliko struje moze komp da trosi(W)? U mom slucaju- verovatno prilicno malo: Duron 750, Radeon 9000, 1 hdd od 169GB, 2 ide uredjaja(dvd/dvd-rw) na KME nesreci od 275w(uvalili mi na servisu umesto sprzenog Eurocase-a) i Samsung 931BF(pretpostavljam da ostalo nije bitno-stampac, skener(rade povremeno), 5.1 spk....). Hvala!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 23.01.2009. 13:05 #91483

broj poruka: 12057

Ko dve sijalice od 75W.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

SaleZX Skoro nista 23.01.2009. 13:06 #91484

broj poruka: 45
Ta masina koju si spomenuo ti trosi od 50 W do max 65 W (bez monitora).

Ishmerish ... 23.01.2009. 13:11 #91487

broj poruka: 7285
Odgovor si vec dobio,tako da po tom pitanju nebih nista dodavao.Mene interesuje kako ti se ponasa taj BF i kako ti izgleda slika(dali je tamna)?.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Sub-Z Hvala, a za Ishmerish-a... 23.01.2009. 13:40 #91497

broj poruka: 1621
BF radi dobro vec neke 2 god i sasvim je dobra slika(nije bas da se onesvestis, ipak je TN panel i povezan je na d-sub je r R9000 nema dvi). Slika je prilicno svetla, i uglavno koristim auto adjust, ne cackam po opcijama, ovako mi odgovara...

Ishmerish ^^^ 23.01.2009. 13:48 #91499

broj poruka: 7285
Ok,hvala.Pitao sam te jer dosta sam cuo a i video sranja vezana upravo za 931BF.Licno sam video kako radi jedan primerak koji je imao C-panel i veruj mi da su prosecni CRT-ovi imali jasniju i svetliju sliku od njega.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire Re: ^^^ 23.01.2009. 15:29 #91533

broj poruka: 18472
Od tih modela po kvalitetu ide ovako :

931 BF ,930 BF ,960 BF I najbolju sliku ima 931c!

I Want to believe - The truth is out there

:: Ok,hvala.Pitao sam te jer dosta sam cuo a i video sranja vezana upravo za 931BF.Licno sam video kako radi jedan primerak koji je imao C-panel i veruj mi da su prosecni CRT-ovi imali jasniju i svetliju sliku od njega
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs