dal mogu u kako da klokujem ovu graficku? nije mi potrebno nista extremno da je teram da radi... pa ako moze neko da mi pusti u kratkim crtama kako to ide
Ja se ne bi igrao sa klokovanjem pasivne graficke,pogotovo ta koju ti imas zna da zakuca i 100 stepeni u full load-u na default vrednostima,mogu misliti sta bi bilo da je klokujes. Malo bi promenilo stvar ako bi stavio neki kuler sa strane kucista,npr neku osmicu da duva direkt u nju,to bi joj osetno smanjilo temperaturu...meni barem jeste dok sam imao pasivno hladjenu karticu.(osmicu sam vec imao kao rezervu,zato sam stavio nju,nisam hteo da kupujem kuler bas za graficku)...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: GV-NX86T256H silent pipe I :: :: dal mogu u kako da klokujem ovu graficku? nije mi potrebno nista extremno da je teram da radi... pa ako moze neko da mi pusti u kratkim crtama kako to id :: :: tnx
Ni slucajno nemoj da OC-ujes tu grafu...ja sam imao npr 8600GTS sa pasivnim hladjenjem i na default vrijednostima se grejala ko luda....preko 90 stepeni i svaki put mi se komp zakucavao pa sam morao da ga resetujem na dugme...Znaci ni pod razno je NE klokuj....
imao sam i ja pre godinu i po dana asus 8600gt 256ddr3 silent.Dobro mi je sluzila,igrao sam na primer cod4 na high,crysis na medium....ali posle 3-4 sata igre znala je da se greje i to dobro.Svakome bih preporucio da ne kupuje silent karte jer se previse greju.
inace samo kuciste ima extra hladjenje Thermaltake Xaser III (ima 7 kulera 8cm) i hladi ko frizider :)
dal bi mogao umesto ovog oklopa koji stoji na njoj da stavim neki kuler, ili neki drugi vid hladjenja? Ili dal postoji vodeno hladjenje koje pored CPU moze i grafiku da hladi (imam u planu da stavim neku kolotecinu da hladi za CPU)
Dok kupis neki dobar cooler za nju nemozes da ga kupis ispod 2000 din minimum da pase na nju fabricki i da hladi i cip i naaponske module ...moj predloh prodaj je i kupi neku sa aktivnim coolerom u istom rangu tvoje grafe,sto se tice vode za hladjenje imas vec extra kuciste ne bacaj pare ako ne mislis jedino da iz cpu izvlacis nemoguce.pozz Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.