E ovako MB:MSI K9A2 Platinum,CPU:AMD 7750 BE @ 2700MHz deafault.OC sam ga uspešno na 3100MHz sa BOX coolerom. Danas sam kupio CM Hyper 212....životinja od kulera... Na 3200MHz radi stabilno.CPU temp nikako ne prelazi 22°C,ali....Sve preko 3200MHz do 3600MHz se upali normalno,i posle nekoliko minuta BSOD...Preko 3600MHz neće da se upali nikako.Može li mi neko pomoći da ja to dignem na 3.4 ili 3.5GHz??? OS je windows 7000 x64...Hvala unapred na pomoći
Prijatelju, ne preteruj. Sa tom pločom, ja bi skakao od sreće što si i dotle stigao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
da sa 3.2 na 3.4 neću videti nikakvu razliku,ali videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu... @ bax2003 što misliš da je do ploče???Jbg ja kad sam je kupovao načuo sve naj,naj zato sam je i uzeo
Nemoj ga silovati bezveze.3,2 je super,uzivaj,neces ga zasititi jos dugo.
Ja sam X2 5200 (2,6 Ghz) kliokovao i do 3,33 (302x11) na 1,5 V,ali ventilator mora da radi do daske i da se greje puno.Lepo sam ga stavio na 3,0 (250x12) na 1,3,ventilator utisao i super radi racunar u celini.
Probaj da ga sad nastimas da ti i memorija radi lepo,jer sam ja moju stavio na okruglo 1000,HT 1000 i sve radi dobro.
Ej, brate, kako taj tvoj procesor izdržava svo to drndanje. Svaka mu čast. Probaj još sa tim CM-om, ili se mani ćorava posla. Kao što reče Bax, budi srećan što si postigao i toliko.
Broj postavljenih tema: 60395. Broj poslatih odgovora: 647416. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.