Sta znaci kada komp radi bip bip bip i tako u krug a nema slike? Drugo nece da mi se ucita Windows kaze file is missing ali navodi ceo direktorijum windowssystem32 i kaze da idem na repair konzolu i ja kad ubacim disk i u repair konzoli stavim da mi se zakaci za taj windows koji ne valja on se tu ukoci i nista. Safe mode isto mi daje tu poruku? Ucitam Knopix 5-11 i on sve to lepo nadje i prodje i izlista mi sadrzaja disk ali mi da upozorenje kada otvorim C, nesto kao `dirty volume, forced to mount`. Imate neki predlog?
meti ti lepo novi sistem, a mozda ces imati problema sa NTLDR fajlom, ako ti se to dogodi moraces da kacis hard na drugi komp da bi ga osposobio za rad!!!
za disk mi je nasao da je sve hardverski u redu ali postoji greska u file sitemu kao neki croslinkovi i metadata i kaze da pokenem ful chkdsk. E sada ja ne mogu u win a ne mogu ni iz konzole jer trazi da odaberem koji win a tu se zakuca. Da li neko zna da li se moze nekeko pokrenuti chkdsk i tome slicno za ntfs disk sa winxp pro kao naprimer iz hiren ali ne znam koji i kako?
nece trebati ima Xp na instalacionom CD-u repair konzolu preko koje samo uradi FIXMBR i sve je opet ok netreba budziti nista kao mi indijanci.... Beretta
:: meti ti lepo novi sistem, a mozda ces imati problema sa NTLDR fajlom, ako ti se to dogodi moraces da kacis hard na drugi komp da bi ga osposobio za rad!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.