Ovako uzmem ja jutros stari komp, da ga ukljucim kad ono samo se cuje dugo ppppiiiiiiiiipppp, pa prekine pa se posle 5 sekundi ponovo cuje pppppiiiiiiiippppp. Posto je komp bio jako prasinjav ja odlucih da ga ocistim, medjutim opet isto. I da napomenem uopste se ne pojavljuje nikakva slika na kompu, znaci lampica na monitoru treperi kao da je kompjuter iskljucen. U cemu je problem??? Unapred zahvalan!!!
slotove za memoriju i ako mozes skini cpu pa ocisti sve lepo mene je vise puta tako zezalo.skinuo sam mem. i cpu i ocistio i sve je proradilo kod drugara isto,samo njemu mem. nije bila ispravna,skinuli smo i stavili drugu i sve je bilo ok. ima milion problema,to j ovako sto je mene zadesilo pa ti pricam pozz..
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.